Închide meniul

Mişcari importante la CFR Cluj! Cum a reuşit echipa lui Dan Petrescu să evite insolvenţa: „Le mulţumesc pentru înţelegere”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 30 noiembrie 2021, 18:22

Reclamă
Mişcari importante la CFR Cluj! Cum a reuşit echipa lui Dan Petrescu să evite insolvenţa: „Le mulţumesc pentru înţelegere

Veste importantă dată de şefii lui CFR Cluj

Profimedia

CFR Cluj a achitat restanţe de aproximativ 500.000 de euro. Este vorba despre datorii la foştii antrenori şi jucători. Chiar preşedintele Cristi Balaj a făcut anunţul. Acesta a dezvăluit că suma totală care a plecat din conturile clubului pentru acoperirea vechilor datorii se apropie de 500.000 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mişcari importante la CFR Cluj

Din cei 500.000 de euro, o mare parte, aproximativ 185.000, au mers la Edi Iordănescu, bani pe care antrenorul care a plecat de la CFR Cluj în iunie îi avea de recuperat din salarii restante și prime. ”S-au achitat restanțe de 494.000 de euro către foști jucători și antrenori. Și-au primit banii, le mulțumesc pentru înțelegere, că suma a fost achitată cu întârziere. Subiectul insolvență nu există. La Edi Iordănescu a fost suma cea mai mare”, a declarat Cristi Balaj, conform digisport.ro.

Problemele financiare ale lui CFR Cluj nu s-au terminat

Problemele finainciare ale echipei din Gruia nu se opresc însă aici. CFR Cluj mai are datorii către propriii jucători, care au două luni de restanțe salariale. Chiar şi aşa, campioana merge ceas în Liga 1. A bătut cu 2-0 lanterna roşie Academica Clinceni şi se menţine pe primul loc în campionat, la 8 puncte în faţa celor de la FCSB.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:06

Asociația Presei Sportive din România, reacţie după incidentul incredibil de la meciul Rapid – Oţelul 0-0

10:41

VIDEOLionel Messi, criză de nervi după ce a marcat un golazo! S-a năpustit asupra arbitrului: „Ești un nenorocit!”

10:30

Luca Joldea, peformanţă uriaşă: Aur la Campionatele Mondiale de tir sportiv de juniori, la pistol cu aer comprimat 10 metri

10:06

PAOK – Aris LIVE VIDEO (20:30, AntenaPLAY). Răzvan Lucescu luptă pentru supremaţie în derby-ul oraşului Salonic

9:46

Ce reacție a putut avea Dan Șucu, când a aflat de scandalul incredibil din timpul meciului Rapid – Oțelul 0-0: „Înțelegeți asta!”

9:38

Lamine Yamal, gol senzaţional în Osasuna – Barcelona 4-2. Cifre uimitoare pentru vedeta de 17 ani a catalanilor

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1 5 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY) 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și