Închide meniul

Misiune INFERNALĂ pentru FCSB în lupta cu CFR Cluj pentru titlu! Diferenţă de 7 puncte la startul playoff-ului

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 martie 2022, 22:26

Misiune INFERNALĂ pentru FCSB în lupta cu CFR Cluj pentru titlu! Diferenţă de 7 puncte la startul playoff-ului

Florin Tănase, dărâmat după FC Voluntari - FCSB 2-2

Florin Tănase, într-un meci pentru FCSB / Hepta

CFR Cluj a obţinut 76 de puncte din 90 posibile în cele 30 de etape ale sezonului regular. Va intra în playoff cu 38 de puncte. FCSB a terminat în genunchi sezonul regular şi a obţinut 3 puncte în ultimele 3 etape. FCSB a acumulat 62 de puncte şi va porni în playoff cu 31 de puncte. Este cea mai mare diferenţă de puncte de când în Liga 1 s-a implementat acest sistem nou.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu nu se vede campion cu CFR Cluj

Antrenorul celor de la CFR Cluj, Dan Petrescu, a spus că titlul nu este jucat, chiar dacă echipa sa are un avans consistent.

Avem cinci victorii la rând acum, dar, din păcate pentru noi, vine tăierea de capete, adică tăierea de puncte şi trebuie să ne trezim la realitatea care o să înceapă, începe alt campionat şi nu sunt de acord că începem cu jumătăţile de puncte. Dacă se juca fără înjumătăţire, eram de acord să se joace play-off-ul cât vor ei.

Cred că e un record în istoria fotbalului românesc (n.r. – că din 90 de puncte a pierdut numai 14), a fost cel mai bun sezon, dar nu am câştigat nimic. În play-off vin zece finale şi e posibil orice, toate echipele sunt bune, toate au loturi şi mă aştept să avem zece meciuri la limită, cu mici detalii şi vor fi pe viaţă şi pe moarte„, a declarat Petrescu.

FCSB – Voluntari 1-0 | Echipa lui Toni Petrea, salvată în minutul 90+4 de eurogolul lui Octavian Popescu

FCSB – Voluntari, meci din etapa a 30-a a sezonului regulat al Ligii 1, s-a încheiat cu victoria roș-albaștrilor, scor 1-0. Echipa lui Toni Petrea încheie sezonul regular în genunchi, la 14 puncte de liderul CFR Cluj.

Reclamă
Citește și:
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și