Închide meniul

Moment rar întâlnit în România. Poli Iaşi a renunţat să joace pe teren propriu meciul din Cupa României cu CFR, pentru a-i scuti pe ardeleni de un drum lung

Antena Sport Publicat: 15 noiembrie 2020, 12:34 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:08

Reclamă
Moment rar întâlnit în România. Poli Iaşi a renunţat să joace pe teren propriu meciul din Cupa României cu CFR, pentru a-i scuti pe ardeleni de un drum lung

SportPictures / Flaviu Buboi via Hepta

Dan Petrescu are motive de bucurie! CFR Cluj - Poli Iaşi se va disputa în Gruia

Moldovenii au ajutat astfel gruparea din Gruia să scape de un drum lung şi obositor, între duelurile din Europa League cu Roma şi CSKA Sofia. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj: Meciul urmează să se dispute între două partide extrem de importante 

"CFR 1907 Cluj dorește să mulțumească public clubului CSM Politehnica Iași, președintelui clubului Ciprian Paraschiv, antrenorului Daniel Pancu și staff-ului său tehnic și nu în ultimul rând jucătorilor Politehnicii Iași, pentru gestul extraordinar de a accepta ca meciul din șaisprezecimile Cupei României să se dispute la Cluj, pe Stadionul “Dr. Constantin Rădulescu” și nu la Iași, așa cum era programat conform tragerii la sorți.

Meciul din șaisprezecimile Cupei României urmează să se dispute între două partide extrem de importante din Grupa A UEFA Europa League cu AS Roma și CSKA Sofia, meciuri în care vom lupta pentru o calificare în Primăvara Europeană și pentru a îmbunătăți coeficientul țării noastre, iar gestul întregii familii a Politehnicii Iași de a scuti echipa noastră de o deplasare lungă în Copou este unul de aplaudat, un gest de fairplay care ar trebui urmat de toți cei implicați în fotbalul românesc.

Ne arătăm încă o dată recunoștința în fața clubului ieșean! Vă mulțumim!", se arată în comunicatul emis de campioana din ultimele 3 sezoane. 

CFR, aproape de un super-transfer

CFR Cluj e aproape să dea o adevărată lovitură pe piaţa transferurilor. Campioana îl vrea pe Tim Vayrynen, un finlandez de 27 de ani ce a trecut şi pe la Borussia Dortmund. 

Reclamă

Pus sub presiune de Dan Petrescu, Neluţu Varga a început să aducă jucători. După ce s-au înţeles cu croatul Ivica Zunic, ardelenii vor să îl aducă şi pe atacantul celor de la HJK Helsinki, Tim Vayrynen.

Recomandări
Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:56 Gareth Southgate a anunţat lotul preliminar al Angliei pentru EURO 2024! Starurile care lipsesc de pe listă 16:11 Bernadette Szocs şi Eliza Samara, pe tabloul principal de la WTT Champions Chongqing 2024 (30 mai – 3 iunie, AntenaPLAY) 16:00 Catanzaro – Cremonese, LIVE VIDEO, în AntenaPLAY, de la 21:30! Duel în play-off-ul de promovare în Serie A 15:14 Adi Vasile a plecat de la CSM Bucureşti! Anunţul oficial al campioanei României 15:06 Daniel Niculae, OUT de la Rapid! „Am avut o discuţie cu Dan Şucu” 14:43 Andreea Mitu, eliminată în primul tur al calificărilor la Roland Garros 14:29 „Ar fi prostesc să promit titlul” Neil Lennon şi-a setat obiectivul, după ce a preluat-o pe Rapid! Jucătorul care l-a impresionat 14:12 Toni Kroos şi-a anunţat retragerea şocantă din fotbal! Decizie surprinzătoare la 34 de ani 14:11 Mihai Chiruţă s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Team România a ajuns la 86 de sportivi calificaţi 13:25 Kylian Mbappe a organizat o petrecere fabuloasă, la plecarea de PSG! Mama starului francez, indicii despre următoarea lui echipă Vezi toate știrile
Citește și