Închide meniul

Mostiștea Ulmu – CSA Steaua 0-2 | George Ogăraru, reacție categorică: "Sunt frustrați că au pierdut meciul!" Ce a spus după ce gazdele au cerut rejucarea

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 8 mai 2021, 13:40 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:57

Mostiștea Ulmu – CSA Steaua 0-2 | George Ogăraru, reacție categorică: "Sunt frustrați că au pierdut meciul!" Ce a spus după ce gazdele au cerut rejucarea

George Ogăraru, invitatul lui Cătălin Oprişan la AS.ro LIVE

Hepta

Imediat după încheierea jocului, patronul celor din Mostiştea Ulmu, Vasile Târşolea, a lansat acuzaţii dure la adresa arbitrului. Acesta a spus că CSA a primit un penalty inexistent, iar un jucător de la echipa sa a fost eliminat, deși a văzut un singur cartonaș galben.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

George Ogăraru, după Mostiștea Ulmu – CSA Steaua 0-2

„Sunt frustrați că au pierdut meciul, am vorbit puțin pe tema arbitrajului, a penalty-ului controversat. Am încercat să îi liniștesc puțin și să le spun că le înțeleg frustrarea. Atunci când ai pierdut un meci, bineînțeles că nu ai cum să fii altfel decât supărat. Este totuși o muncă a lor de un sezon întreg, sunt în meciul de baraj și erau frustrați de decizia arbitrului la penalty", a fost reacția lui George Ogăraru.

Patronul de la Mostiștea Ulmu cere rejucarea meciului. În caz contrar, acesta ameninţă cu retragerea din campionat. Mai mult, Târşolea e de părere că CSA ar trebui să ceară rejucarea meciului, în semn de fair-play. 

Dacă Daniel Oprița n-a băgat în seamă amenințările celor de la Mostiștea Ulmu, George Ogăraru a încercat să calmeze spiritele. 

"Asta am și discutat cu ei. E un baraj tur-retur și cred că fair și din respect pentru competiție și adversar este să joace ambele meciuri. Și nouă ni s-a întâmplat să se greșească împotriva noastră. Asta nu înseamnă că am renunțat la a duce lupta până la capăt și la a fi prezenți în competiție.

Reclamă

Și dacă ne uităm la reluări nu știu ce putem să rezolvăm, pentru că nu ar trebui să fie limitat acest meci la acele două faze. Au fost mai multe acțiuni, ocazii de ambele porți. A fost un meci disputat", a mai spus George Ogăraru. 

Mostiştea Ulmu – CSA Steaua 0-2 | "Militarii", cu un pas în finala barajului de promovare

CSA Steaua a câştigat manşa tur cu Mostiştea Ulmu din barajul de promovare pentru Liga 2. "Militarii" s-au impus cu scorul de 2-0. Adrian Ilie a deschis rapid scorul, în minutul 10, iar Pacionel a stabilit scorul final, în minutul 47, din penalty. Formaţia lui Daniel Opriţa a obţinut lovitură de la 11 metri după ce acelaşi Pacionel a căzut fără să fie atins. 

"Mai este un meci retur, apoi o finală de play-off. Mai sunt trei meciuri importante pe care trebuie să le tranșăm. Nu putem să vorbim acum despre o calificare 100%”, a atenționat George Ogăraru. 

Reclamă 4 / 0/3

În urma acestui rezultat, "militarii" pornesc cu prima şansă în returul programat săptămâna viitoare, pe 15 mai. Dacă se califică în finală, CSA Steaua va juca cu câștigătoarea duelului dintre FCSB II și CS Afumați. 

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și