Închide meniul

Motivele pentru Mircea Lucescu și Răzvan Lucescu s-au implicat la Dinamo. ”Ne-au spus că sunt primii care vor face asta”

Antena Sport Publicat: 3 iunie 2020, 9:25 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:26

Reclamă
Motivele pentru Mircea Lucescu și Răzvan Lucescu s-au implicat la Dinamo. ”Ne-au spus că sunt primii care vor face asta”

Mircea Lucescu e antrenorul lui Dinamo Kiev

Abaca Press / AA/ABACA via hepta

Robert Thomas, reprezentantul proiectului Doar Dinamo București, a explicat motivele pentru care familia Lucescu se implică în salvarea clubului din ”Ștefan cel Mare”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Familia Lucescu se implică serios în programul DDB

”Mircea Lucescu este deja implicat la Dinamo, din moment ce a făcut acest pas. I-a adunat la masă pe oamenii care reprezită acest proiect, a vrut să vadă despre ce este vorba. A întors pe toate părțile fiecare parte a proiectului. Apoi, a cerut un timp de gândire. 

Ei au luat la studiu tot ce înseamnă proiectul și tot ce-și propune el în viitor. S-a consultat cu Răzvan Lucescu și au spus: «Ne implicăm!»”, a spus Thomas, pentru GSP.

Thomas susține că familia Lucescu va contribui serios la Dinamo

De asemenea, Thomas a dezvăluit că Răzvan Lucescu va dona o sumă mai mare decât cea vehiculată, adică 1948 de euro.

”Există varianta de a fi membru DDB Elite, unde cotizația este de 1.948 de euro, dar amândoi au spus că este puțin. Familia Lucescu nu vrea să se implice doar cu 1.948 de euro.

Reclamă

Se implică cu numele cu experiența și vă dezvălui un secret. Ne-au spus: «Băieți , faceți o categorie de membri ai programului DDB care să doneze de 10 ori ceea ce înseamnă DDB Elite. Noi suntem primii care ne vom înscrie în acea categorie»”, a mai spus Thomas, pentru sursa citată.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:15 LIVE VIDEOSprintul din Formula 2 de la Imola e ACUM în AntenaPLAY! Cursa principală e duminică, la ora 11:00 14:44 VIDEONebunie în a treia sesiune de antrenamente de la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola. Alonso şi Perez au ieşit de pe pistă 14:40 VIDEOCalificările Marelui Premiu de Formula 1 de la Imola sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 16:45 14:16 LIVE VIDEODanemarca – Elveția şi Letonia – Suedia sunt ACUM în AntenaPLAY. Canada – Finlanda (17:20). Spectacol la CM de hochei 13:22 Bolton – Oxford United LIVE VIDEO (18:15) în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 12:50 Larry Ten Voorde va pleca din pole-position la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024. Cursa e duminică (12:45, AntenaPLAY) 12:37 „L-a trimis să se bucure de pensie”. Grecii nu au avut milă de Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea 12:35 Ovidiu Popescu, la un pas de a fi deturnat din drumul spre Sepsi de o altă rivală de Liga 1 a FCSB-ului. Anunţ de ultimă oră 11:50 VIDEONoel Leon a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică, ora 9:30, în AntenaPLAY 11:49 Reacţia lui Marius Lăcătuş, după atacul brutal al CSA Steaua la adresa FCSB: „Sunt sigur că vor acţiona!” Vezi toate știrile
Citește și