Închide meniul

Motivul pentru care Ionuț Negoiță nu a vândut Dinamo. Dezvăluirile momentului

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 mai 2020, 14:53 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:27

Motivul pentru care Ionuț Negoiță nu a vândut Dinamo. Dezvăluirile momentului

Mediafax Foto / Andreea Alexandru via hepta

Motivul pentru care Ionuț Negoiță nu a vândut Dinamo. Dezvăluirile momentului

Vaișcovici susține că lipsa de interes a investitorilor vine din faptul că palmaresul și sigla i-ar aparține lui Nicolae Badea, care este patronul formației CS Dinamo din Liga a 4-a.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Claudiu Vaișcovici, detalii despre vânzarea lui Dinamo

"Pentru că ar trebui să dea niște bani la stat. Așa am auzit, nu știu sigur. Dar trebuie să dea niște bani la stat și din ce știu eu – așa se spune, ce vorbește târgul – dânsul a făcut echipa aia și a spus așa: a făcut echipa aia de Divizia D și când va vinde, banii pe jucătorii care se vând vor veni la stat.

E o chestie de genul ăsta. Așa se aude, așa vorbește lumea, că dacă dânsul ar da și procentele alea, ar trebui să dea și vreo 20 și ceva de milioane pe la stat și nu de lei", a declarat Vaișcovici, pentru Realitatea Sportivă.

Florin Prunea crede că Negoiță va vinde Dinamo

Florin Prunea e convins că Ionuţ Negoiţă va vinde până la urmă clubul.

"Eu cred că până la urmă patronul va vinde. Eu am spus-o de la început, toată luema râdea când spuneam că nu va vinde oricui şi nu oprice condiţii.

Reclamă

Cu siguranţă că va vinde, dar îl interesează soarta clubului. Nu mai poate omul. E foarte clar, e corect, vine şi spune. Domne, nu mai pot singur. Probabil că s-a şi săturat de unele lucruri, eu îl înţeleg perfect şi atunci eu sper să se găsească un cumpărător", a spus Prunea.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
Vezi toate știrile
Citește și