Închide meniul

Motivul pentru care Marius Şumudică nu a plecat cu Djokovic. Românul va ajunge săptămâna viitoare în Turcia

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 ianuarie 2021, 6:03

Motivul pentru care Marius Şumudică nu a plecat cu Djokovic. Românul va ajunge săptămâna viitoare în Turcia

Marius Şumudică

Abaca Press / AA via Hepta

Marius Şumudică va ajunge luni în Turcia, acolo unde va intra în "pâine" la Rizespor. Iniţial, tehnicianul român trebuia să ajungă vineri în Turcia. "Şumi" va mai sta în Bucureşti până luni pentru a rezolva câteva probleme administrative. Djokovic a plecat deja în Turcia şi va semna cu Rizespor

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este focar de coronavirus la Rizespor

Marius Şumudică nu va fi ocolit de problemele legate de Covid-19 şi la noua echipă. Rizespor este lovită din plin de pandemia de coronavirus. În total, sunt infectaţi opt fotbalişti şi şase angajaţi. Joi au fost raportate alte şase cazuri, dintre care trei sunt fotbalişti, scrie presa din Turcia, citată de news.ro. Marius Şumudică a semnat în urmă cu două zile, dar încă nu şi-a antrenat noii jucători.

Şumudică va avea un debut de foc pe banca celor de la Rizespor. Pe 30 ianuarie o va întâlni pe Fenerbahce. 

Ieri, Rizespor a învins-o cu 3-0 pe Gaziantep. Şumudică s-a mândrit că, înaintea meciului cu fosta sa echipă, a oferit indicaţii prin zoom jucătorilor de la Rizespor.

După 19 etape, Rizespor are 24 de puncte şi este pe locul 13 în Super Lig. Prima echipă de pe locurile retrogradabile, Genclerbirligi, are 19 puncte.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează Vezi toate știrile
Citește și