Închide meniul

Motivul pentru care Mircea Lucescu nu investește la Dinamo. ”Tata nu a câștigat foarte mult”

Antena Sport Publicat: 20 iunie 2020, 20:29 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:01

Reclamă
Motivul pentru care Mircea Lucescu nu investește la Dinamo. ”Tata nu a câștigat foarte mult”

Mircea Lucescu se află în Kiev după ce Rusia a invadat Ucraina

Abaca Press / AA/ABACA via Hepta

Mircea Lucescu a devenit membru elite după ce s-a înscris în programul DDB, dar nu ar dori să investească la Dinamo. Răzvan susține că tatăl său nu are foarte mulți bani și că ar investi pentru puțin timp.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Lucescu: ”Mircea nu a câștigat foarte mult”

”Tata nu a câștigat foarte mult. A avut un salariu foarte bun, dar a fost salariu. Acum s-a oprit! Ce ar însemna? Să vină să bage niște bani, pentru un an sau doi, după care se termină.

În acel moment Dinamo s-ar întoarce la ceea ce a fost în ultimii cinci sau șase ani”, a spus Răzvan Lucescu la TVR.

Mircea Lucescu a donat 1,948 de euro și va primi un card elite de membru. La fel a procedat și Răzvan. El se alătură unor alte nume pe această listă precum Cristi Borcea, Patrick Borcea, Claudiu Florică, Nicolae Stanciu, Cornel Șfaițer, George Țucudean, Cosmin Moți, Dragoș Grigore, Dorin Rotariu sau Ionuț Nedelcearu. Numele lor vor apărea pe tricoul de joc al lui Dinamo din stagiunea viitoare.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:29 Probleme pentru FC Porto! Sediul clubului a fost percheziţionat! 13 persoane sunt puse sub acuzare 22:10 Şefii lui Dinamo „aruncă” cu bani înaintea barajului cu Csikszereda! Primă uriaşă promisă pentru salvarea de la retrogradare 22:09 Louis Munteanu, „coşmarul” Universităţii Craiova! Cifre incredibile ale atacantului de 21 de ani împotriva oltenilor 22:05 Farul – Universitatea Craiova 3-3. Mitriţă, eroul oltenilor! Hat-trick cu care oltenii au revenit de la 0-3. Dezastru pentru Hagi 21:37 Faza serii, după ce Universitatea Craiova l-a omagiat pe Ion Oblemenco. Ce s-a întâmplat cu un tricou cu chipul legendei 21:24 NEWS ALERTDan Şucu a bătut palma cu noul antrenor al Rapidului! Când va fi făcut anunţul oficial. Lovitură de proporţii dată de giuleşteni 21:20 LIVE VIDEOSUA – Slovacia 4-5 şi Norvegia – Finlanda 1-4 au fost în AntenaPLAY! Elveţia – Cehia şi Germania – Suedia se joacă ACUM 20:17 Veste uriaşă pentru Simona Halep! Anunţul primit cu două luni înaintea Jocurilor Olimpice de la Paris 19:57 PAOK – Panathinaikos LIVE VIDEO (miercuri, 20:00, AntenaPLAY). Răzvan Lucescu continuă războiul pentru titlul din Grecia 19:34 „Mă retrag într-o peşteră” Delegarea lui Istvan Kovacs la finala Europa League, făcută praf: „Clubul de comedie” Vezi toate știrile
Citește și