Închide meniul

Motivul pentru care Ricardo Grigore a revenit de urgenţă la Dinamo. „Știam că echipa are nevoie de mine!” Acuzații dure după Jocurile Olimpice: „Nu suntem Messi și Maradona”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 3 august 2021, 0:12

Motivul pentru care Ricardo Grigore a revenit de urgenţă la Dinamo. „Știam că echipa are nevoie de mine! Acuzații dure după Jocurile Olimpice: „Nu suntem Messi și Maradona

Ricardo Grigore, după Dinamo - Clinceni 3-1

Hepta

Dinamo a obţinut a doua victorie în noul sezon de Liga 1, 3-1 cu Academica Clinceni. La fel ca în partida cu FC Voluntari, „câinii” au întors rezultatul după ce au fost conduşi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„A fost destul de cald, dar cu trecerea timpului ne-am obisnuit. Suntem toți tineri, suntem dornici să demonstrăm, e șansa noastră, speram să salvăm acest club. Este și soarta noastră în joc. Nu avem presiune, venim să ne facem jocul și rezultatul îl vedem la final„, a declarat Ricardo Grigore, la finalul meciului din Ștefan cel Mare.

Ricardo Grigore: „Știam că echipa are nevoie de mine!”

Fără vacanță în această vară, Ricardo Grigore este devotat lui Dinamo și vrea pună umărul la salvarea echipei.

Știam că sunt foarte multe probleme și am venit să joc. În primul rând, o fac pentru mine, am nevoie de meciuri în picioare, iar în al doilea rând, o fac pentru echipă, pentru că trece printr-un moment foarte dificil.

Suporterii ne ajută extrem de mult, sunt un factor foarte important în jocurile de acasă. S-a format o echipă frumoasă, jucăm împreună de la juniori, de vreo 3-4 ani. Încercam să formăm un grup care să salveze această echipă”, a mai spus Ricardo Grigore.

Reclamă

Academica Clinceni a fost prima care a lovit în Ștefan cel Mare. Ilfovenii au deschis scorul grație inspirației tânărului Marius Cioiu, care a pătruns în colțul din stânga al careului lui Eșanu și a șutat cu interiorul piciorului stâng. Mingea a luat o traiectorie perfectă și s-a oprit aproape de vinclul porții dinamoviste.

Avantajul Clinceniului a durat doar 8 minute. Deian Sorescu, „perla” lui Dinamo, a luat o fază pe cont propriu și i-a dat replica lui Cioiu. Sorescu a pornit din propria jumătate de teren, a depășit doi adversari, și a șutat violent de la 25 de metri. Mingea s-a oprit în plasa laterală, fără speranțe pentru portarul oaspeților. A fost al patrulea gol reuşit de căpitanul dinamoviştilor.

Andreas Mihaiu a dus scorul la 2-1. Ricardo Grigore i-a centrat perfect, iar acesta a făcut preluarea în careu şi a şutat puternic cu dreptul. La fel ca la golul lui Sorescu, tânărul Păun nu a avut nicio şansă. Scorul final a fost stabilit de acelaşi Sorescu, care a marcat din pasa lui Ahmed Bani, şi a reuşit „dubla”.

Reclamă 4 / 0/3

Ricardo Grigore, discurs manifest după Jocurile Olimpice 2020

România U23 a încheiat faza grupelor de la Euro 2020 fără gol marcat și a ratat calificarea în sferturi. Tricolorii au învins-o pe Honduras cu un autogol, au remizat 0-0 cu Noua Zeelandă și au fost umiliți de Coreea de Sud, 0-4.

„Ricci” Grigore consideră că rezultatele obținute de tricolori la Tokyo sunt de apreciat, ținând de condițiile de pregătire din România și cele din străinătate.

„A fost o experiență foarte frumoasă. Mă bucur că am făcut parte din acel lot. Băieții care au jucat în 2019 au ridicat ștafeta sus. Știți vorba aia, românului trebuie să-i dai sămbătă, dacă nu-i dai până sâmbăta este nemulțumit. Așa este românul. Știe doar să critice.

Nimeni nu se uită la lot, se uită doar la nume. Trebuie să ne uităm așa puțin ce dă țara noastră și ce dă țară lor. Nu suntem Messi și Maradona, e adevărat că nici ei nu sunt, dar este diferență mare la condiții. Pai eu am dat de iarbă abia la seniori. Până la 19 ani am jucat doar pe sintetic”, a încheiat Ricardo Grigore.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana Vezi toate știrile
Citește și