Închide meniul

Motivul pentru care Tănase nu a fost în lot pentru meciul cu Sepsi. Anunţul lui Toni Petrea

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 decembrie 2020, 17:59 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:06

Motivul pentru care Tănase nu a fost în lot pentru meciul cu Sepsi. Anunţul lui Toni Petrea

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Florin Tănase căpitanul celor de la FCSB

Aşa cum AS.ro a anunţat, Florin Tănase nu a fost păstrat în lot pentru meciul cu Sepsi. Căpitanul FCSB a intrat în vacanţa mai devreme. Iar motivul a fost dezvăluit chiar de Toni Petrea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După antrenamentul de ieri, Tănase a resimţit dureri şi după ce ne-am consultat cu staff-ul am considerat că nu este cazul să-l forţăm”, a spus Toni Petrea chiar înaintea partidei cu Sepsi

Florin Tănase face un sezon excelent la FCSB

Tănase este unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei, fiind și unul dintre golgheteri campionatului. ”Decarul” FCSB a înscris 9 goluri în Liga 1, fiind pe locul doi, după Dennis Man, și la egalitate cu Keyta, în clasamentul golgheterilor.

Tănase este cotat la 3 milioane de euro și mai are un an și jumătate de contract cu FCSB. Căpitanul echipei lui Becali va împlini 26 de ani pe 30 decembrie.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și