Închide meniul
Foto

Motivul pentru care Gigi Becali nu a mai ajuns la Baza din Berceni. Trebuia să-l prezinte jucătorilor pe Edi Iordănescu, noul antrenor de la FCSB!

De Iulian Focșăneanu
Publicat: 18 august 2021, 12:40
Actualizat: 18 martie 2023, 23:24

S-a aflat care este motivul uluitor pentru care Gigi Becali nu a mai ajuns la Baza din Berceni. Patronul lui FCSB trebuia să le prezinte jucătorilor noul antrenor al echipei, cel care îi va lua locul lui Dinu Todoran.

Reclamă
Gigi Becali nu a mai ajuns Baza Berceni

Adrian Porumboiu, atac la Gigi Becali

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

S-a aflat care este motivul pentru care Gigi Becali nu a mai ajuns la Baza din Berceni. Patronul lui FCSB trebuia să le prezinte jucătorilor noul antrenor al echipei, cel care îi va lua locul lui Dinu Todoran.

Reclamă

Edi Iordănescu a bătut palma cu Gigi Becali și a început deja munca la vicecampioana României. În această dimineață trebuia să se întâlnească cu finanțatorul echipei și să meargă împreună în fața fotbaliștilor.

Reclamă

Motivul pentru care Gigi Becali nu a mai ajuns la Baza din Berceni

Edi Iordănescu a ajuns primul în Berceni, dar a fost lăsat singur de patron. Gigi Becali nu a mai venit la baza de pregătire din cauza problemelor medicale cu care se confruntă. Operat și cu mâna imobilizată, Becali a avut dificultăți în a se îmbrăca și a decis să nu mai plece de acasă, anunță telekomsport.ro.

Iordănescu și-a parcat mașina și s-a dus în vestiar. A susținut apoi prima ședință de pregătire, chiar dacă încă nu a fost prezentat la FCSB. Are mână liberă de la patron!

Negocierile din această dimineaţă au fost decisive, iar Gigi Becali a acceptat toate condiţiile antrenorului, primul care va avea mână liberă la echipă după foarte mult timp. În caz contrar, Gigi va scoate din buzunar o sumă uriașă.

Edi Iordănescu va câştiga lunar 15.000 de euro şi contractul va fi valabil pe 9 luni. El va avea o primă de titlu de 100.000 de euro, dar şi o clauză de 500.000 de euro dacă va fi demis, cât timp echipa are şanse să îşi îndeplinească obiectivele.

Iordănescu poate rupe contractul unilateral în situaţia în care finanţatorul va critica antrenorul sau jucătorii în public. Dar şi dacă patronul va da ordine ca un jucător să joace, sau să fie scos din lot.

Reclamă
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
Închide căutarea