Închide meniul

Nana Falemi, dezvăluire fabuloasă! Ce putea să bea când ieșea în oraș: „Se amuzau de treaba asta!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 8 ianuarie 2023, 17:09

Nana Falemi, dezvăluire fabuloasă! Ce putea să bea când ieșea în oraș: Se amuzau de treaba asta!”

Nana Falemi a avut o reac'ie fabuloasă după ce FCSB a pierdut titlul

Nana Falemi/hepta

Nana Falemi, dezvăluire fabuloasă! Fostul fotbalist al FCSB-ului spune că bea lapte, atunci când ieșea în oraș, în perioada în care activa ca fotbalist.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ultima dată, Nana Falemi a evoluat pentru Gaz Metan, formație de care s-a despărțit în ianuarie 2009. La începutul lui 2011, acesta și-a anunțat retragerea din cariera de fotbalist.

Nana Falemi, dezvăluire fabuloasă

Nana Falemi susține că, în perioada în care era fotbalist, prefera să bea lapte, în loc de alcool, atunci când ieșea în oraș, deși prietenii se amuzau pe seama sa.

„Am crescut de mic cu sportul, iar, ca să mă menţin în formă, trebuie să fac antrenamente, nu e că pocneşti din degete.

Şi atunci asta face parte din modul meu de viaţă, cum e spălatul pe dinţi, duşul. Când jucam, veneam la sală zi de zi înainte de antrenament.

Reclamă

(n.r. se luau colegii de tine că beai lapte când ieşeai în oraş?) Trebuie să ştii ce vrei, şi eu, dacă voiam să fac performanţă, nu puteam să beau alcool, ştii, şi atunci, na, colegii s-au obişnuit cu treaba asta.

Normal că la început se amuzau de treaba asta, e treaba lor. Nu sunt habotnic, mai ciocneam, luam câte o gură, dar atât, niciodată mai mult”, a declarat Nana Falemi, pentru orangesport.ro.

Nana Falemi: „În fotbalul de azi, nu merge fără forţă!”

Totodată, Nana Falemi spune că, în fotbalul de astăzi, forța este foarte importantă, motiv pentru care jucătorii trebuie să acorde o atenție specială acestui aspect.

Reclamă 4 / 0/3

(n.r. sala le ia din mobilitate fotbaliştilor?) Depinde cum o faci, după ce faci exerciţii de forţă, automat trebuie să faci transformare încât să întinzi fibră.

Pe mişcarea specifică sportului tău, într-adevăr sala îţi întăreşte fibra. Lucrând ani de zile poţi să nu mai ai aceeaşi supleţe.

Dar creşti pe forţă, fiecare trebuie să ştie unde vrea să se situeze. În fotbalul de azi, nu merge fără forţă”, a mai spus Nana Falemi.

Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:30 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-0. Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul 21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și