Închide meniul

Narcis Răducan sare în apărarea lui Gigi Becali! „Victimizarea lui Gikiewicz a căpătat forme exagerate!” Atacantul polonez, pus la zid: „A avut probleme la fiecare echipă!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 10 iunie 2021, 10:00

Narcis Răducan sare în apărarea lui Gigi Becali! „Victimizarea lui Gikiewicz a căpătat forme exagerate! Atacantul polonez, pus la zid: „A avut probleme la fiecare echipă!

SportPictures / SPORT PICTURES via Hepta

Lukasz Gikiewicz, declaraţii uluitoare după ce l-a învins pe Gigi Becali la TAS

Narcis Răducan a sărit în apărarea lui Gigi Becali după ce Lukasz Gikiewicz a acuzat că a fost supus la ”bullying, intimidare și presiuni psihologice” când evolua la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Narcis Răducan sare în apărarea lui Gigi Becali: „Gikiewicz a avut probleme la fiecare echipă”

Fostul director sportiv al roş-albaştrilor susţine că atacantul polonez se victimizează, iar lucrurile nu stau, de fapt, cum a declarat acesta.

”Adevărul este la mijloc. E limpede că n-a mai fost dorit din punct de vedere fotbalistic. Dar victimizarea lui a căpătat forme exagerate. E un jucător care a trecut pe la vreo 20 de echipe, trebuie să punem credibilitatea lui într-un anumit taler.

Eu nu m-am certat cu el. Dar nu avea contract să stea la baza sportivă și mai multe lucruri. S-a antrenat cu minge, cu antrenor cu Licență Pro. Eu nu eram acolo să-i dau mașină. Că s-a simțit marginalizat, e corect. Eu îl vedeam în fiecare zi, dar n-a fost vorba despre niciun conflict.

El a avut probleme la fiecare echipă, că este abil și reușește să câștige litigiile, e foarte bine pentru el și familia lui. El avea niște calități, dar insuficiente pentru exigența de la FCSB. El a venit într-un moment greu, echipa era pe ultimele locuri”, a declarat Narcis Răducan la Digi Sport.

Reclamă
Citește și:

Gigi Becali, prima reacţie după acuzaţiile lui Lukasz Gikiewicz. „Un vagabond! Minte!”

Gigi Becali a oferit prima reacţie după acuzaţiile lui Lukasz Gikiewicz. Acesta a câştigat procesul cu FCSB şi trebuie să primească 100.000 de euro. Latifundiarul din Pipera spune că acuzaţiile făcute de fostul fotbalist al roş-albaştrilor sunt nişte minciuni.

„Ce mare lucru? Nu există decizia TAS, nu e decizia TAS, nu am fost încă la TAS. Am fost la Comisiile de la FIFA. Nu a existat condamnare. Comisia a zis că au fost practici nu știu cum și noi trebuie să-i plătim contractul până la final, deci nu e nicio amendă. Eu n-am întrerupt contractul, el a plecat. El făcea niște lucruri la antrenament care ne deranjau. Așa că i-am zis lui Vali (n.r. Argăseală) să-i ia mașina, să nu mai deranjeze antrenamentele.

El sfida echipa, nu voia să se antreneze, se ducea la marginea terenului, pe el nu-l interesa, sfida! Eu am spus la Comisii, am dat și probe, că era filmat tot ce făcea el. N-au ținut cont, dacă așa au spus, așa au spus. Oricum, trebuia să-i plătesc 100.000 de euro dacă stătea, dar mai bine că a plecat. Era contract, trebuia să-i dai. Noi i-am propus să-i dăm cinci salarii. Minte! Ce să comentez eu ce spune un vagabond (n.r. Gikiewicz)? El a spus niște minciuni, e și mai ofensator”, a declarat Gigi Becali, pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Cine este Lukasz Gikiewicz

Fotbalistul în vârstă de 33 de ani a evoluat în numai trei partide din Liga 1 şi a ajuns în cele din urmă în Bahrain, la East Riffa. Va câştiga 500 de euro pentru fiecare minut în care a evoluat în tricoul roş-albaştrilor.

Lukasz Gikiewicz a venit la FCSB liber de contract după despărțirea de Hajer din Arabia Saudită, unde a jucat în 2019. A mai evoluat, printre altele, la LKS Lodz, Slask Wroclaw, Omonia Nicosia, AEL Limassol, Levski Sofia și Al Faisaly.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul Vezi toate știrile
Citește și