Închide meniul

Gigi Becali, prima reacţie după acuzaţiile lui Lukasz Gikiewicz. „Un vagabond! Minte!” De ce l-a lăsat fără maşină pe fotbalistul polonez

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 9 iunie 2021, 20:45

Gigi Becali, prima reacţie după acuzaţiile lui Lukasz Gikiewicz. „Un vagabond! Minte! De ce l-a lăsat fără maşină pe fotbalistul polonez

Hepta

Andrei Dumiter a refuzat oferta lui Gigi Becali

Gigi Becali, prima reacţie după acuzaţiile lui Lukasz Gikiewicz. Acesta a câştigat procesul cu FCSB şi trebuie să primească 100.000 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, prima reacţie după acuzaţiile lui Lukasz Gikiewicz

„Ce mare lucru? Nu există decizia TAS, nu e decizia TAS, nu am fost încă la TAS. Am fost la Comisiile de la FIFA. Nu a existat condamnare.

Comisia a zis că au fost practici nu știu cum și noi trebuie să-i plătim contractul până la final, deci nu e nicio amendă. Eu n-am întrerupt contractul, el a plecat. El făcea niște lucruri la antrenament care ne deranjau.

Așa că i-am zis lui Vali (n.r. Argăseală) să-i ia mașina, să nu mai deranjeze antrenamentele. El sfida echipa, nu voia să se antreneze, se ducea la marginea terenului, pe el nu-l interesa, sfida!

Eu am spus la Comisii, am dat și probe, că era filmat tot ce făcea el. N-au ținut cont, dacă așa au spus, așa au spus. Oricum, trebuia să-i plătesc 100.000 de euro dacă stătea, dar mai bine că a plecat.

Reclamă

Era contract, trebuia să-i dai. Noi i-am propus să-i dăm cinci salarii. Minte!”, a declarat Gigi Becali, pentru digisport.ro.

Gigi Becali, despre acuzaţiile lui Lukasz Gikiewicz: „Minte, n-am țipat eu la nimeni”

Gigi Becali spune că nu a ţipat la jucători în vestiar şi l-a considerat un „vagabond” pe fotbalistul polonez.

„Minte, n-am țipat eu la nimeni. Eu nu merg la vestiar. Probabil se referă la sala de mese, că eu în vestiar nu intru niciodată. Eu n-am țipat la nimeni. Putem să comentăm decizia, ca să știe lumea despre ce-i vorba.

Reclamă 4 / 0/3

Ce să comentez eu ce spune un vagabond (n.r. Gikiewicz)? El a spus niște minciuni, e și mai ofensator.

Am semnat pe un an, dar el a semnat și o hârtie de reziliere. Când am vrut să plece, noi i-am zis că-i dăm banii pe șase luni să plece.

N-a acceptat, a cerut banii pe un an, a zis că hârtie de reziliere nu e valabilă. Asta a făcut el la Comisii. El a luat în plus vreo 40.000 de euro”, a mai spus Gigi Becali.

Ce a spus Lukasz Gikiewicz despre Gigi Becali

Lukasz Gikiewicz a dezvăluit cum suna Gigi Becali pe bancă în timpul meciurilor şi a confirmat că patronul face schimbările.

„Becali dădea telefoane pe bancă. Îmi aduc aminte la niște meciuri, nu mai rețin contra cui, dar îl suna pe un tip de pe bancă și îi spunea să schimbe un jucător. După 35 de minute, era schimbat. Suna apoi la pauză să schimbe alt jucător. Treaba asta nu e serioasă. De aceea FCSB nu ia titlul.

Am văzut cu ochii mei cum Iphone-ul tipului ăstuia vibra. Făcea ‘drum, drum’. Și apoi jucătorii erau schimbați. FCSB are jucători extraordinari. Antrenorul e cel care trebuie să schimbe jucătorii, iar patronul trebuie să administreze clubul, nu să facă schimbări.

Toată lumea știe că Gigi face schimbările. După ce am plecat, am urmărit ce se întâmplă acolo și am văzut că a schimbat chiar și cinci jucători la pauză. Am văzut că l-a schimbat și pe Vlad”, a spus polonezul pentru gsp.ro.

Reclamă

Cine este Lukasz Gikiewicz

Fotbalistul în vârstă de 33 de ani a evoluat în numai trei partide din Liga 1 şi a ajuns în cele din urmă în Bahrain, la East Riffa. Va câştiga 500 de euro pentru fiecare minut în care a evoluat în tricoul roş-albaştrilor.

Lukasz Gikiewicz a venit la FCSB liber de contract după despărțirea de Hajer din Arabia Saudită, unde a jucat în 2019. A mai evoluat, printre altele, la LKS Lodz, Slask Wroclaw, Omonia Nicosia, AEL Limassol, Levski Sofia și Al Faisaly.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român Vezi toate știrile
Citește și