Închide meniul

”Ne-am săturat!” Ultrașii FC U Craiova 1948 au răbufnit după revenirea lui Nicolo Napoli! Italianul, apostrofat la aeroport: ”Lasă-ne, frate!”

Reclamă

Publicat: 4 ianuarie 2022, 14:25

”Ne-am săturat!” Ultrașii FC U Craiova 1948 au răbufnit după revenirea lui Nicolo Napoli! Italianul, apostrofat la aeroport: ”Lasă-ne, frate!”

Ultrașii FC U Craiova 1948 au răbufnit după revenirea lui Nicolo Napoli

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

  • Ultrașii FC U Craiova 1948 au răbufnit după revenirea lui Nicolo Napoli
  • Italianul, apostrofat în Bănie

Ultrașii FC U Craiova 1948 au răbufnit după revenirea lui Nicolo Napoli

Nicolo Napoli a revenit în Bănie să îl salveze pe olteni de la retrogradare, însă ultrașii nici nu vor să audă de italian, care a mai avut 7 mandate la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Suporterii l-au apostrofat pe antrenor și i-au cerut să plece de la echipă. Episodul a avut loc chiar la aeroportul din Craiova, unde tehnicianul a fost înconjurat de ultrași.

„Nu avem nimic cu tine personal, nu avem nimic cu tine ca om. Dar nu mai vrem. Ne-am săturat. Lasă-ne, frate. Lăsați-ne”, a răbufnit Sorin Chipeșu, unul dintre liderii galeriei, potrivit gsp.ro.

INTRĂ AICI PENTRU A VEDEA VIDEO CU NICOLO NAPOLI APOSTROFAT DE ULTRAȘI

Citește și:

Nicolo Napoli, noul antrenor de la FC U Craiova 1948

Oltenii și-a găsit al patrulea antrenor pentru acest sezon, după Adrian Mutu (12 meciuri), Flavius Stoican (4 meciuri) și Eugen Trică (4 meciuri).

Reclamă

Nicolo Napoli a negociat ieri seară cu Marcel Pușcaș, președintele clubului patron de Adrian Mititelu. Părțile au ajuns rapid la un acord, informează digisport.ro, iar italianul a semnat deja contractul. Obiectivul principal va fi salvarea de la retrogradare.

În vârstă de 59 de ani, Napoli i-a mai antrenat pe olteni în perioadele 2003 – 2004, octombrie 2007 – mai 2009, ianuarie – aprilie 2011 (director tehnic), aprilie – iunie 2011, iulie 2013 – februarie 2014, octombrie 2019 – mai 2019, august 2020 – octombrie 2020.

Reclamă 4 / 0/3

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:55 Anunţ teribil pentru Simona Halep! Motivul pentru care ar putea să nu primească wild card la Roland Garros 22:41 Sorin Cârțu l-a luat la țintă pe jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB! Avertisment pentru patronul roș-albaștrilor 22:12 Bernadette Szocs – Manyu Wang, LIVE VIDEO (13:00, AntenaPLAY), în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 22:07 „Finalele se câștigă!” Florin Maxim a uimit pe toată lumea după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României! 22:01 LIVE TEXTManchester City – Real Madrid și Bayern – Arsenal se joacă ACUM! Dueluri „de foc” pentru semifinalele Ligii Campionilor 21:37 Cum le-a dat Corvinul o lovitură uriașă cluburilor din playoff! Ce înseamnă calificarea echipei din Liga a 2-a în finala Cupei 21:30 Gigi Becali poate rămâne fără un titular! Jucătorul de la FCSB care este dorit de „un club mare” 21:18 VIDEOAl Ain – Al Hilal 4-2 a fost în AntenaPLAY. Show total în Liga Campionilor Asiei 21:11 Prima lovitură pentru Costel Gâlcă la Universitatea Craiova! Mitriță s-a accidentat din nou! Cât poate lipsi vedeta din Bănie 21:01 Corvinul a scris istorie după ce s-a calificat în finala Cupei! De când nu a mai ajuns o echipă din Liga a 2-a în ultimul act Vezi toate știrile
Pe același subiect
"Te-au sunat Mititelu şi Rotaru?" Răspunsul oferit imediat de Adrian Mutu
Liga 1 • 15 apr., 18:06
„Te-au sunat Mititelu şi Rotaru?” Răspunsul oferit imediat de Adrian Mutu! „Briliantul” şi-a decis viitorul
Giovanni Costantino a rupt tăcerea după plecarea de la FCU Craiova
Liga 1 • 10 apr., 13:22
Giovanni Costantino a rupt tăcerea după plecarea de la FCU Craiova! Cine l-a „lucrat” și ce a spus despre Adrian Mititelu
FC Botoşani - FCU Craiova 4-1
Liga 1 • 9 apr., 8:54
Adrian Mititelu, anunţ total surprinzător despre fiul său! Ce se întâmplă acum cu „Prinţişorul Craiovei”
"Nu se poate aşa ceva!" Adrian Mititelu, scos din minţi după ce arbitrul a dictat penalty pentru FCU, apoi a întors decizia!
Liga 1 • 8 apr., 18:36
„Nu se poate aşa ceva!” Adrian Mititelu, scos din minţi după ce arbitrul a dictat penalty pentru FCU, apoi a întors decizia!
Ce a putut să spună Eugen Trică, la 3 ani după ce îl umilea pe Nicolo Napoli! Cei doi fac fac echipă la FC U Craiova
Liga 1 • 7 apr., 18:20
Ce a putut să spună Eugen Trică, la 3 ani după ce îl umilea pe Nicolo Napoli! Cei doi fac fac echipă la FC U Craiova