Închide meniul

”Ne goniți de pe stadion!” Ultrașii FCSB dau de pământ cu Florin Tănase&co după eșecul cu Farul: ”Suntem sătui! Cum e posibil să jucăm așa prost?”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 28 februarie 2022, 18:28

”Ne goniți de pe stadion!” Ultrașii FCSB dau de pământ cu Florin Tănase&co după eșecul cu Farul: ”Suntem sătui! Cum e posibil să jucăm așa prost?”

Ultrașii FCSB dau de pământ cu Florin Tănase&co după eșecul cu Farul

Profimedia

Ultrașii FCSB dau de pământ cu Florin Tănase&co după eșecul cu Farul Constanța

Singurul fotbalist lăudat de suporteri a fost Claudiu Keșeru, care a început să plângă în fața galeriei. Gigi Becali n-a fost deloc mișcat de reacția lui Keșeru, însă fanii „roş-albaștri” au apreciat gestul și l-au dat exemplu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”STEAUA-farul:0-2.

Fără atitudine, fără demnitate, fără agresivitate și individiuaisti, am ajus la -11 puncte de cfr.

După 20 de meciuri a venit prima înfrângere pentru noi, o înfrângere „anunțată” de evoluțiile foarte slabe din ultimele meciuri când în loc să profităm de programul avantajos mai rău s-a mărit diferența de puncte dintre noi și cfr.

Oare jucătorii ăștia știu unde joacă ? Știu că STEAUA ESTE CEA MAI TITRATĂ ECHIPA din țară ?

Reclamă

Unii dintre jucători au niște salarii exorbitante iar jocul lor este egal cu 0. Cum e posibil să jucăm așa de prost ? În 2 meciuri avem câte un șut pe poartă (la mioveni și acasă cu farul…)

Vorbim despre șanse la titlu, la cum (nu) jucăm nu avem vreo șansă pentru că jocul ne arată că jucăm nimic.

Mai sunt jucători ieșiți din formă.

Reclamă 4 / 0/3

Suntem sătui de atitudinea voastră delăsătoare, prin ceea ce jucați goniți suporterii de pe stadion.

Oare câți dintre jucătorii STELEI simt ce simte Keseru ?”, au transmis suporterii FCSB.

”Joc sub orice critică! Ar fi trebuit să ne încarce mai tare!” Mihai Stoica, discurs dur după FCSB – Farul 0-2

Mihai Stoica a avut un discurs dur după FCSB – Farul Constanța 0-2. De asemenea, managerul general al echipei patronate de Gigi Becali le-a transmis un mesaj războinic rivalilor de la CFR Cluj.

FCSB a ajuns la 11 puncte în spatele campioanei CFR Cluj, iar Mihai Stoica a avut un discurs dur la adresa jucătorilor, după ce roș-albaștrii au tras un singur șut pe spațiul porții. De asemenea, acesta a vorbit și despre lupta la titlu.

”N-am citit niciun comentariu după meciul de aseară, dar înțeleg de la un prieten că e un potop de acuze la adresa mea că nu l-aș fi vrut pe Jefte, prin urmare cred că se impun câteva precizări.

  1. Nu s-a pus niciodată problema de Jefte la noi. Confuzia s-a produs pentru că într-o emisiune – dintr-un exces de sinceritate – mi-am reproșat că nu l-am remarcat în sezonul trecut, când a jucat la Voluntari. Asta nu înseamnă că, dacă ar fi ajuns la noi, ar fi avut aceleași cifre, vedeți cazul Țucudean, sau – mai recent – Adi Petre.
  2. Aseară am avut 4 jucători U21 în teren, dintre care 3 de 19 ani. Au lipsit ambii fundași laterali, a lipsit Olaru (care doar pentru unii nu este cel mai valoros “nr 8” român la ora asta), au lipsit încă doi mijlocași cu multe minute sezonul ăsta. Asta nu scuză jocul nostru sub orice critică, scorul e chiar mincinos, ar fi trebuit să ne încarce mai tare, au avut trei ocazii mari la 2-0.
  3. Le recomand totuși celor foarte nervoși să ia în calcul că e prima înfrângere în Liga 1 după 20 meciuri. Cu media noastră de vârstă, avem 17 victorii și 8 egaluri în 28 etape, asta în condițiile unor mari greșeli de arbitraj contra noastră, chiar dacă gsp susține altceva. Ei susțin și că Crețu nu joacă pentru că e vaccinat și Vlad joacă pentru că nu e vaccinat. Doar că știrea e parțial adevărată. Vlad e vaccinat, Crețu e ne-. Adevărat e că ambii sunt jucătorii noștri, ba chiar și că Crețu n-a jucat. Îi era greu cu 39 cu 6 febră.
  4. Am citit în presa de specialitate (așa e formularea) un interviu al patronului de la CFR. Se vorbește acolo de salarii de 30-40.000, de 1,5 milioane cheltuieli lunare. E logic că, în aceste condiții, CFR n-ar trebui să aibă rival la titlu. În sezonul trecut i-am dezmembrat, dar i-am prins fără atacanți și cu Arlauskis eliminat. Vom intra cu adevărat în lupta pentru titlu când îi vom bate indiferent cum și unde îi vom prinde.

Doar să-i avem și noi pe toți apți în playoff”, a transmis Mihai Stoica pe Facebook.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:55 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan Vezi toate știrile
Citește și