Închide meniul

Nebunie în Liga 1 după ce Edi Iordănescu s-a înţeles cu FCSB! „Edi e 10 clase peste Şumudică. El făcea totul, Şumi era antrenor prin cartier”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 august 2021, 14:27 / Actualizat: 21 martie 2023, 16:25

Nebunie în Liga 1 după ce Edi Iordănescu s-a înţeles cu FCSB! „Edi e 10 clase peste Şumudică. El făcea totul, Şumi era antrenor prin cartier

Nebunie în Liga 1 după ce Edi Iordănescu s-a înţeles cu FCSB

Hepta

Nebunie în Liga 1 după ce Edi Iordănescu s-a înţeles cu FCSB!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Iordănescu a fost de două ori la Vaslui. Dacă va face față presiunii, va reuși. Este zece clase peste Șumudică. Eu știu să îi apreciez pentru că i-am avut pe amândoi în ogradă. E tobă de carte, știe trasee. La Vaslui el făcea totul, Șumudică era antrenor prin cartier.

Nu știu ce va face Edi la FCSB, dar am o părere excelentă despre el. Nu știu dacă are în contract de câte ori să meargă la biserică. O să vedeți că se va simți mâna lui Edi. A făcut o mutare excelentă Gigi”, a spus Adrian Porumboiu, citat de sport.ro.

Nebunie în Liga 1 după ce Edi Iordănescu s-a înţeles cu FCSB!  Clauzele din contractul lui

Edi Iordănescu va câştiga lunar 15.000 de euro şi contractul va fi valabil pe 9 luni. El va avea o primă de titlu de 100.000 de euro, dar şi o clauză de 500.000 de euro dacă va fi demis, cât timp echipa are şanse să îşi îndeplinească obiectivele.

Edi poate rupe contractul unilateral în situaţia în care finanţatorul va critica antrenorul sau jucătorii în public, dar şi dacă patronul va da ordine ca un jucător să joace, sau să fie scos din lot.

Reclamă

„El mi-a spus mie că va vorbi cu mine luni și marți nu mai am voie să-l sun. Mi-a spus că dacă vreau, vorbim luni, dar după, de marți, nu mai vorbim. A pus asta în contract. Așa am hotărât. Mi-am dat seama că sunt nebun. N-am ce să-i cer, știu sigur că va face. Nu i-am cerut nimic, are echipă. El trebuie să ia campionatul. Eu i-am spus că echipa este a lui. Trebuie să îmi valorifice jucătorii tineri. Nu știu cum face. Atât!

Contractul e făcut pe nouă luni. 500.000 de euro dacă reziliez contractul unilateral. Dacă-l dau afară, trebuie să plătesc. Are dreptul să reziliere unilateral, dacă-i cer ceva. A spus că discutăm de clauze după nouă luni. El vrea 100.000 pentru campionat.

Are salariul pe care îl avea la CFR. Dacă vrea el să-l ridice, să-l ridice. I-am făcut tot, tot, tot. El va fi proprietarul echipei. I-am spus lui Argăseală să bage tot ce vrea el în contract”, a spus Gigi Becali, la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

43 de ani are Edi Iordănescu. El le-a mai antrenat până acum pe FCM Târgu Mureș, Pandurii, CSKA Sofia, Astra, Gaz Metan și CFR Cluj. În sezonul precedent, el a adus la 4-lea titlu consecutiv în Gruia.

 

Recomandări
  • Edi Iordănescu e noul antrenor de la FCSB
  • Marius Şumudică e principalul CFR-ului

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase! 23:55 VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal 23:54 FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate 23:41 AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina” 23:27 EXCLUSIV„Trenul ar trebui să se mai oprească!” Ciprian Marica, avertisment pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl cere la EURO 2024! 23:10 „Normal că m-aș întoarce!” Dan Petrescu a cerut o revenire de senzație la CFR Cluj, iar jucătorul a reacționat imediat! 22:52 Florin Prunea, reproș pentru Victor Angelescu pe „tema Marius Șumudică”! Ce i-a spus acționarului minoritar de la Rapid 22:44 Visul de Champions League al lui Gigi Becali, spulberat deja de Iosif Rotariu: „Lotul FCSB-ului este subţire valoric şi numeric!” 22:29 „Și calul aleargă!” Mircea Rednic sare cu prime și are un plan „diabolic”, pentru a-i păstra pe jucătorii împrumutați de la Rapid 22:16 Bernadette Szocs luptă cu cele mai bune jucătoare de tenis de masă la Saudi Smash 2024 (1-11 mai, AntenaPLAY) Vezi toate știrile
Citește și