Închide meniul

Dinamo trece printr-un adevărat dezastru şi Ricardo Grigore e dispus să renunţe la bani pentru a pleca din Ştefan cel Mare

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 25 iunie 2022, 10:08

Dinamo trece printr-un adevărat dezastru şi Ricardo Grigore e dispus să renunţe la bani pentru a pleca din Ştefan cel Mare

Dinamo trece printr-un adevărat dezastru, susţine Ricardo Grigore

Ricardo Grigore / Hepta

Dinamo trece printr-un adevărat dezastru după retrogradarea în Liga 2 şi Ricardo Grigore a dat din casă. El susţine că echipa a rămas fără medic şi bucător. Mai mult, nici magazionerul nu are de gând să mai stea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ricardo Grigore vrea să plece liber de contract de la Dinamo. El mai are de încasat două salarii şi e dispus să renunţe la bani pentru a pleca la un alt club.

Dinamo trece printr-un adevărat dezastru şi Ricardo Grigore vrea să plece

„Clădirea veche e ok, mai poți locui în ea. Poți dormi, te poți odihni acolo. Nu se compară cu clădirea pe care am avut-o sezonul trecut, dar e acceptabilă. În acest moment nu mai avem medic, nici bucătar. Am avut aseară magazioner. Am înțeles că va pleca și el.

Probabil vor veni alții, pentru că nu poți efectua antrenamente fără magazioner. Avem oameni care îți pot acorda îngrijiri, maseuri, fizioterapeuți.

Nu sunt plătit la zi, dar nu știu care e termenul legal. Cu insolvența asta sunt cât de cât acoperiți. În momentul ăsta sunt două salarii restante la tot lotul. Eu sunt dispus să renunț la bani dacă voi pleca. Sper să înțeleagă”, a spus Grigore, citat de digisport.ro.

Reclamă

Dinamo, luată peste picior după ce a rămas fără stadion

Dinamo își caută stadion unde să dispute partidele din Liga 2. Răzvan Zăvăleanu spera ca alb-roșiii să fie primiți în Colentina. Dinamoviștii au primit însă un refuz categoric și au fost luați peste picior.

„Domnilor, eu cred că vreți să vorbim lucruri serioase, nu? Ce să caute Dinamo la noi în bază? Ăștia nu au bani nici măcar de o ciorbă, falimentul scrie pe ei, iar voi visați verzi și uscate din tot ce vă spune acest domn Zăvăleanu de luni de zile? Nici măcar dacă Zăvăleanu îmi pune chirie pe masă un milion de euro nu voi accepta ca Dinamo să vină la noi pe stadion. Nu au ce să caute aici. Păi voi vreți să plătim scaune rupte după cei din PCH?

Arena noastră este catedrala copiilor noștri. Arena din Colentina este Biserica acestor copilași. Zăvăleanu nu poate intra la noi în bază nici măcar cu rachetele lui Vladimir Putin. Să meargă să joace cu Dinamo la el prin Cluj sau pe la Alba Iulia. Se poate duce și pe la Galați sau prin Moldova, dar în niciun caz nu Dinamo are ce să caute în Colentina„, a spus Ionel Ciuclea, conform prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și