Închide meniul

Neluțu Varga a „spart” banca și le-a plătit jucătorilor prime uriașe! Ce sumă a încasat Dan Petrescu

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 1 martie 2023, 19:54

Neluțu Varga a spart” banca și le-a plătit jucătorilor prime uriașe! Ce sumă a încasat Dan Petrescu

Neluţu Varga, avertisment pentru Gigi Becali

Neluţu Varga, în timpul unui meci / Hepta

Neluțu Varga a „spart” banca și le-a plătit jucătorilor prime uriașe după victoria cu Petrolul, scor 5-2. Deși ardelenii au ratat calificarea în optimile de finală ale Conference League, Dan Petrescu și compania au motive de bucurie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Finanțatorul campionilor le-a virat în conturi o primă uriașă pentru titlul cucerit în sezonul trecut.

Neluțu Varga a „spart” banca și le-a plătit jucătorilor prime uriașe! Ce sumă a încasat Dan Petrescu

Concret, este vorba despre mai mult de un milion de euro pe care Neluțu Varga l-a cheltuit pentru primele jucătorilor, dar și pentru cele ale staff-ului tehnic, anunță fanatik.ro.

Suma a variat în funcție de numărul de minute jucate și de importanța jucătorilor din lot. Titularii incontestabili au primit 50.000 de euro de căciulă, în timp ce Dan Petrescu a încasat nu mai puțin de 100.000 de euro, conform aceleiași surse.

CFR Cluj are șansa în acest sezon de a câștiga cel de-al 6-lea titlu consecutiv, însă concurența este una mare. Atât Farul, FCSB, cât și Universitatea Craiova vor să fie încoronate la finalul stagiunii.

Reclamă

Dan Petrescu, uluit înainte de CFR Cluj – UTA: „E incredibil! Sunt șocat”. „Bursucul” i-a comparat pe arădeni cu Chelsea

Dan Petrescu s-a arătat uluit înainte de CFR Cluj – UTA Arad. Campioana României se va duela cu formația arădeană joi, de la ora 17:00, în etapa a 28-a din Liga 1. Înaintea partidei din Gruia, transmisă în format LIVE TEXT pe AS.ro, „Bursucul” a dezvăluit că este șocat de locul pe care îl ocupă UTA, la ora actuală.

„E incredibil acest lucru (n.r. – locul celor de la UTA). Vă dați seama că n-am avut timp de nimic. Am stat toată ziua pe drum. Azi dimineață am văzut două meciuri, am văzut lotul. Chiar sunt șocat de pozița lor în clasament. Nu înțeleg la asemenea jucători cum au ajuns acolo, dar se poate întâmpla la orice echipă. Eu mă gândesc la Chelsea, care are jucători fantastici și e pe locul 11.

Sunt lucruri pe care nu le poți explica. Nici eu nu pot explica cum UTA a putut să piardă cu Farul, unde nu merita. Cu Chindia trebuia să câștige, a avut ocazii, penalty neacordat. Cu Sibiul, la fel. Au avut și ghinion, clar. Au antrenor și jucători foarte buni, iar față de noi au și trei zile în plus de odihnă. Sunt îngrijorat de acest aspect. Sunt accidentări, suspendări, iar viața noastră va fi foarte grea mâine.

Reclamă 4 / 0/3

Pe Birligea sper să-l rezolvăm până la meciul cu U Cluj. E deja în Serbia (n.r – la Marijana Kovacevic). Pe Krasniqi încercăm să-l recuperăm, nu știu dacă va juca. Boateng e suspendat. Manea a fost și el accidentat, să vedem dacă astăzi se antrenează”, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă.

CFR Cluj se află pe locul 2 în Liga 1, la 5 puncte în spatele liderului Farul Constanța. Campioana n-a jucat însă în această rundă.

Recomandări
  • Neluțu Varga a „spart” banca și le-a plătit jucătorilor prime uriașe
  • Ce sumă a încasat Dan Petrescu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:44 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 2-0. Louis Munteanu şi Ionuţ Cojocaru au făcut praf apărarea ardelenilor! 21:30 Palermo – Parma este acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” Vezi toate știrile
Citește și