Închide meniul

Petrolul – CFR Cluj 2-5. Campioana României se impune într-un meci spectaculos și se apropie la două puncte de lider

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 27 februarie 2023, 22:01 / Actualizat: 22 iulie 2023, 17:24

Petrolul – CFR Cluj 2-5. Campioana României se impune într-un meci spectaculos și se apropie la două puncte de lider

Ciprian Deac a deschis scorul cu U Cluj

Deac a marcat pentru CFR Cluj | Hepta

Petrolul – CFR Cluj 2-5. CFR Cluj a învins-o categoric pe Petrolul, 5-2, în etapa a 27-a din Liga 1. Pentru campioana României, au marcat Deac, Birligea, Janga, Maglica și Boateng, în timp ce golurile Petrolului au fost semnate de Bratu și Purtic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prezent, CFR Cluj se află pe locul 2 din Liga 1, cu 56 de puncte obținute după 27 de meciuri jucate. De cealaltă parte, Petrolul ocupă locul 8, cu 33 de puncte.

Clasamentul Ligii 1 / Flashscore

Petrolul – CFR Cluj 2-5

Min. 90+6. Final de meci!

Min. 83: GOOOL Petrolul! A marcat şi Purtici!

Min. 81: Goool CFR Cluj! Campioana face spectacol la Ploieşti! Boateng a marcat şi el.

Reclamă

Min. 77. Gol Petrolul! Bratu reduce din diferență, după o pauză extraordinară a lui Budescu.

Min. 73. Gol CFR Cluj! Maglica mărește avantajul campioanei României.

Min. 66: GOOOL CFR Cluj! Rangelo Janga a marcat cu capul, din plonjon, după o centrare excelentă expediată de Ciprian Deac.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 49: GOOOL CFR Cluj! Birligea a marcat şi golul a fost validat cu ajutorul VAR.

Min. 31: Fază controversată! Jucătorii CFR-ului cer penalty după un presupus henț comis în careu de Mathaus. Arbitrul central George Găman a verificat faza la monitorul VAR, apoi a decis că jucătorul Petrolului n-a comis nicio infracțiune și a acordat doar corner.

Min. 11: GOOOL CFR! Ciprian Deac a deschis scorul, cu o reluare din fața porții. Portarul Petrolului a respins defectuos, iar „veteranul” campioanei a profitat.

Min. 1: A început meciul de la Ploiești!

CFR Cluj a obținut o victorie de moral în ultima rundă de Liga 1, victorie care a oprit seria de trei înfrângeri la rând, în toate competițiile. Clujenii au câștigat cu 3-1 duelul de pe teren propriu cu FC Argeș, și s-au apropiat din nou de Farul.

Trupa lui Dan Petrescu are în prezent 53 de puncte, fiind la cinci puncte distanță de primul loc ocupat de trupa lui Gică Hagi, Farul.

De cealaltă parte, Petrolul este pe locul 8, cu 33 de puncte acumulate după 26 de runde. „Lupii galbeni” sperau la play-off, însă rezultatele din acest an i-au determinat să-și ia gândul. Concret, ploieștenii au obținut o singură victorie, în cele cinci meciuri disputate în 2023. În ultima etapă. Petrolul a fost învinsă cu 2-0 de Farul, la Ovidiu.

Reclamă

În meciul tur, CFR Cluj s-a impus cu scorul de 1-0 în fața celor de la Petrolul, grație golului marcat de Cristi Manea, în prelungirile partidei.

Echipele de start:

Petrolul: 28. Leitner – 99. Borța, 26. Pașov, 13. Mathaus, 27. C. Achim 5. Țicu – 25. Purtici, 11. Seto, 8. Jair – 7. Grozav
Rezerve: Vâlceanu, Romeo Doua, Rădulescu, Purtic, M. Bratu, R. Bucur, Tucaliuc, Budescu, A. Tudor
Antrenor: Florin Pârvu

CFR Cluj: Scuffet – Braun, Kolinger, Burcă, Camora – C. Deac, Boateng, Muhar, Krasniqi – Janga, Birligea
Rezerve: Sava, R. Bălan, Țîru, Hoban, Bordeianu, Cvek, Petrila, Maglica, Yeboah
Antrenor: Dan Petrescu

Dan Petrescu, speriat de Constantin Budescu înainte de Petrolul – CFR Cluj

Dan Petrescu este speriat de Constantin Budescu înainte de Petrolul – CFR Cluj! Antrenorul campioanei României a vorbit la superlativ despre Constantin Budescu, mijlocașul celor de la Petrolul adus, în vara anului trecut, de la FC Voluntari.

„Condiții grele pentru noi, în primul rând. Ei se odihnesc și ne așteaptă.

Sunt ceva probleme de lot. Avem doar un suspendat, pe Yuri, din păcate. Și foarte mulți jucători obosiți. Posibil ca doi-trei nici să nu facă deplasarea. Vedem după antrenamentul de mâine dimineață. Sunt și ceva răceli, accidentări. Exact la ceea ce mă așteptam după un meci cu o asemenea intensitate (n.r. cel cu Lazio).

Mie mi se pare că, la meciul cu Sibiul, ziceai că are 20 de ani, așa a alergat (n.r. Constantin Budescu). Și știți că, dacă Budescu are chef să joace fotbal, câștigă cu orice echipă Petrolul, pentru că e un jucător deosebit. Cum zice Gică Hagi, un decar, care poate să inventeze orice, oricând. Iar, pe lângă el, un Grozav, alt jucător extraordinar… Irobiso. Formează o tripletă în atac de speriat, în opinia mea. Și Jair, la mijloc, cu Seto.

O echipă care s-a bătut la play-off. Nu știu dacă se mai bate. Nu știu dacă mai are timp să ajungă. A fost, până acum, surpriza plăcută a campionatului. Era și SIbiul, dar Sibiul, pe final, a început să cadă. Atuul numărul unu al Petrolului este Budescu”, a declarat Dan Petrescu, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu Petrolul.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și