Închide meniul

Neluţu Varga, răspuns final pentru Dan Petrescu. Anunţul făcut de patronul lui CFR Cluj după ce „Bursucului” i-a fost oferit postul de selecţioner!

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 decembrie 2021, 16:43

Reclamă
Neluţu Varga, răspuns final pentru Dan Petrescu. Anunţul făcut de patronul lui CFR Cluj după ce „Bursucului i-a fost oferit postul de selecţioner!

Dan Petrescu a aflat răspunsul final de la Neluţu Varga

SportPictures / Flaviu Buboi / Sport Pictures via hepta

Patronul campioanei României a acceptat ca discuţia dintre „Bursuc” şi oficialii FRF să aibă loc, dar nu vrea să rămână fără antrenor. Neluţu Varga a transmis un mesaj tranşant şi anunţă că Dan Petrescu rămâne în Gruia pentru a o face din nou campioană pe CFR.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neluţu Varga nu-l lasă pe Dan Petrescu la naţionala României

Finanţatorul liderului din Liga 1 i-a spus preşedintelui Federaţiei să îşi îndrepte atenţia spre un alt antrenor.

Exclus! Nu pleacă nicăieri (n.r. Dan petrescu)”, a reacţionat Neluţu Varga pentru prosport.ro.

Răzvan Burleanu îl poate aduce pe Dan Petrescu la echipa naţională dacă îi plătește clauza de reziliere, care s-ar ridica la 600.000 de euro.

Am avut o întâlnire cu cei de la FRF, pe care nu aș fi vrut să o am. Am zis că aș vrea să vorbim la finalul campionatului, dar au insistat. În plus, patronul a fost informat. Am vorbit cu ei, acum pentru mine subiectul e încheiat. Mai sunt 5 meciuri, nu e normal să vorbim despre mine. Apoi, dacă pierde CFR, se va zice că nu am fost concentrați, că am distrus echipa, jucătorii.

Reclamă
Reclamă 4

Eu sunt concentrat 100% la CFR pentru 5 meciuri, am contract 3 ani. Acum nu mai depinde de mine, ci de club, de patron. Atât pot spune despre acest subiect, nu mă mai întrebați, că voi zice «next question» (n.r. – următoarea întrebare). Sunt aici la pupitru pentru că sunt antrenorul CFR-ului, mă interesează doar meciul de mâine”, a spus Dan Petrescu, într-o conferinţă de presă.

Ce ofertă i-a făcut Răzvan Burleanu lui Dan Petrescu

Burleanu nu este dispus să plătească clauza de reziliere a antrenorului de la CFR Cluj, dar îi oferă un salariu pe măsura pretenţiilor „Bursucului”. 50.000 de euro ar câştiga, lunar, Petrescu la liderul Ligii 1. Ar urma să ia aceiaşi bani şi la naţională.

Nu cred că s-a plâns cineva până acum de o colaborare cu FRF. Acum eu nu pot să vă spun o sumă pentru că nu pot să înaintez acest lucru. Totdeauna se ajunge la un acord destul de logic pentru ambele părţi şi cu clauzele de rigoare. Nu e vorba numai de un salariu, ci şi de multe alte lucruri. Este decizia lui, noi o să ne străduim să fim extrem de atenţi cu orice amănunt contractual.

Reclamă

Federaţia să ştiţi că îşi plăteşte toate datoriile înainte de sfârşitul lunii. Niciodată un membru nu a suferit din acest lucru. Ce s-a promis, s-a plătit exact la timp. Poate chiar şi înainte cu câteva zile. Din punct de vedere al situaţiei economice nu ne plângem„, a declarat Mihai Stoichiţă, citat de Digi Sport.

Recomandări

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:36

„S-au calificat cu stil!” UEFA a analizat „la sânge” naţionala lui Edi Iordănescu! Care a fost momentul „culminant” de la EURO

23:12

Adrian Mutu cere o schimbare majoră în echipa naţională, înaintea meciului cu Olanda: „Putem să facem asta!”

23:06

Cursa de sprint din Marele Premiu al Austriei va fi în direct pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 13:00)

22:49

„Aproape îmi spune ‘tată'” Pepe, mesaj savuros despre un coleg de la naţională! Ce a spus despre Cristiano Ronaldo

22:34

Giovanni Becali a numit jucătorul care va fi titular de bază la echipa națională! Numele rostit de impresar

22:08

Neil Lennon, prima înfrângere pe banca Rapidului! Giuleștenii au pierdut amicalul cu Celje, campioana din Slovenia

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024
Citește și