Închide meniul

Dan Petrescu a spus totul despre venirea la echipa naţională: „Acum, pentru mine subiectul e încheiat. Nu mai depinde de mine, ci de club, de patron”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 decembrie 2021, 15:28

Dan Petrescu a spus totul despre venirea la echipa naţională: „Acum, pentru mine subiectul e încheiat. Nu mai depinde de mine, ci de club, de patron

Dan Petrescu a spus totul despre echipa naţională

Hepta

„Ieri am avut o întâlnire cu cei de la FRF, pe care nu aș fi vrut să o am. Am zis că aș vrea să vorbim la finalul campionatului, dar au insistat. În plus, patronul a fost informat. Am vorbit cu ei, acum pentru mine subiectul e încheiat. Mai sunt 5 meciuri, nu e normal să vorbim despre mine. Apoi, dacă pierde CFR, se va zice că nu am fost concentrați, că am distrus echipa, jucătorii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eu sunt concentrat 100% la CFR pentru 5 meciuri, am contract 3 ani. Acum nu mai depinde de mine, ci de club, de patron. Atât pot spune despre acest subiect, nu mă mai întrebați, că voi zice «next question» (n.r. – următoarea întrebare). Sunt aici la pupitru pentru că sunt antrenorul CFR-ului, mă interesează doar meciul de mâine”, a spus Dan Petrescu, într-o conferinţă de presă.

Citește și:

Răzvan Burleanu, ofertă de nerefuzat pentru Dan Petrescu

Dan Petrescu poate fi noul selecţioner al României. Antrenorul lui CFR Cluj a primit acordul lui Neluţu Varga de a discuta cu Răzvan Burleaun şi Mihai Stoichiţă. Negocierile s-au purtat deja la Cluj-Napoca, iar oficialii FRF sunt convinşi că i-au găsit înlocuitor lui Mirel Rădoi.

Pentru a-şi îndeplini visul de a ajunge pe banca naţionalei României, Dan Petrescu trebuie să scape de clauza de reziliere de 600.000 de euro. Burleanu nu este dispus să o plătească, dar îi oferă un salariu pe măsura pretenţiilor „Bursucului”. 50.000 de euro ar câştiga, lunar, Petrescu la liderul Ligii 1. Ar urma să ia aceiaşi bani şi la naţională.

„Nu cred că s-a plâns cineva până acum de o colaborare cu FRF. Acum eu nu pot să vă spun o sumă pentru că nu pot să înaintez acest lucru. Totdeauna se ajunge la un acord destul de logic pentru ambele părţi şi cu clauzele de rigoare. Nu e vorba numai de un salariu, ci şi de multe alte lucruri. Este decizia lui, noi o să ne străduim să fim extrem de atenţi cu orice amănunt contractual.

Reclamă

Federaţia să ştiţi că îşi plăteşte toate datoriile înainte de sfârşitul lunii. Niciodată un membru nu a suferit din acest lucru. Ce s-a promis, s-a plătit exact la timp. Poate chiar şi înainte cu câteva zile. Din punct de vedere al situaţiei economice nu ne plângem„, a declarat Mihai Stoichiţă, citat de Digi Sport.

CFR Cluj mai are de disputat cinci meciuri până la finalul acestui an. Se va duela în Liga 1 cu Chindia, CS Mioveni, Farul şi FC Argeş. La acestea se adaugă confruntarea din Conference League, cu Jablonec.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” Vezi toate știrile
Citește și