Închide meniul

NEWS ALERT | Gigi Becali, aproape de transferul mult visat: "Suntem înţeleşi! Voi rămâne şi cu 20 la sută din procente"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 ianuarie 2021, 18:55

NEWS ALERT | Gigi Becali, aproape de transferul mult visat: "Suntem înţeleşi! Voi rămâne şi cu 20 la sută din procente"

Sport Pictures via Hepta

Gigi Becali s-a înţeles pentru transferul lui Denis Haruţ

Valeriu Iftime a anunţat că s-a înţeles cu Gigi Becali pentru transferul lui Denis Haruţ

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Am discutat cu domnul Becali și vă pot spune că aproape suntem înțeleși. Sunt încă unele mici cerințele de ale mele, dar mai mult va sigur și acestea vor fi acceptate.

Am obtinut o sumă aproape de cea dorită de mine. Nu este 600 de mii suma, dar voi rămâne și cu 20 la sută din procente. Repet, suma este aproape cea pe care eu am cerut-o. Asta e viața. Și eu, dar și domnul Becali vrem binele echipelor noastre și fiecare am tras cât am putut”, a declarat Valeriu Iftime pentru Prosport.

Cine este Denis Haruț, jucătorul dorit de FCSB

În vârstă de 21 de ani, Haruț este născut la Timișoara și a ajuns la Botoșani în 2019, de la ACS Poli, liber de contract.

Haruț este titularul postului de fundaș dreapta în națională de tineret, dar poate evolua și ca fundaș central, dar și la închidere. El este cotat de Transfermarkt la un milion de euro.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și