Închide meniul

NEWS ALERT! Încă un arbitru din Liga 1 are coronavirus. Prima măsură luată de FRF

Antena Sport Publicat: 8 iulie 2020, 8:06 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:35

Reclamă
NEWS ALERT! Încă un arbitru din Liga 1 are coronavirus. Prima măsură luată de FRF

Hepta

Încă un caz de coronavirus

Arbitrul depistat pozitiv, al treilea, a fost retras de la delegări. De asemenea, colegii săi cu care a intrat în contact în ultimele zile au intrat în izolare, urmând să se testeze din nou.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lotul pentru Liga 1 și meciurile din play-off-ul Ligii 2 cuprinde 70 de arbitri. Aceștia au efectuat până acum trei teste, de la începutul lunii iunie și până în prezent. Costurile acestor testări sunt suportate integral de Federația Română de Fotbal.

Încă doi arbitri au coronavirus

Iulian Călin a fost testat pozitiv cu coronavirus la trei zile după ce a arbitrat meciul Academica Clinceni – Sepsi 1-0.

Două meciuri a arbitrat Iulian Călin de la reluarea campionatului. Pe 22 iunie a fost pe teren în confruntarea dintre Viitorul şi Hermannstadt. Miercuri a împărţit dreptatea pe stadionul din Clinceni.

Un alt arbitru, Robert Avram, a fost depistat cu Covid-19. Acesta este internat în spital şi prezintă simptomele bolii. Are frisoane şi febră şi este sub stricta supraveghere a medicilor. Avram a fost rezervă în meciul Dinamo-Sepsi, din play-out-ul Ligii 1.

Reclamă

Federația Română de Fotbal a anunțat și că unul dintre arbitri de Liga 2 a fost testat pozitiv. Lotul pentru Liga 1 și meciurile ce urmează a se disputa în Liga 2 cuprinde 70 de arbitri. Aceștia au efectuat până acum trei teste pentru Covid-19, de la începutul lunii iunie și până în prezent. Costurile acestor testări sunt suportate integral de Federația Română de Fotbal.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” Vezi toate știrile
Citește și