Închide meniul

Nicolae Dică, emoționat până la lacrimi în direct la TV! Fostul antrenor de la FCSB nu s-a putut abține

Cosmin Cioboată Publicat: 17 decembrie 2022, 21:50

Reclamă
Nicolae Dică, emoționat până la lacrimi în direct la TV! Fostul antrenor de la FCSB nu s-a putut abține

Nicolae Dică s-a emoționat enorm în direct la TV

Nicolae Dică s-a emoționat enorm în direct la TV / Hepta

Nicolae Dică a fost emoționat până la lacrimi, în direct la TV. Fostul antrenor de la FCSB a urmărit un material video cu el și fiul său, Marco. În imaginile respective, „Dicanio” îi spunea puștiului de 17 ani că și-ar dori ca într-o bună zi să-l antreneze în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dică s-a emoționat enorm în momentul în care a revăzut imaginile cu Marco, iar lacrimile și-au făcut apariția în ochii săi.

Nicolae Dică, emoționat până la lacrimi în direct la TV!

Potrivit orangesport.ro, Nicolae Dică a urmărit videoclipul zâmbind, cu mâna la gură și cu ochii în lacrimi.

Nicolae Dică, cu ochii în lacrimi
Nicolae Dică, cu ochii în lacrimi / orangesport.ro

La ora actuală, Marco Dulca evoluează la juniorii lui FC Argeș, pe postul de mijlocaș defensiv, și își dorește să îi calce pe urme tatălui său.

Recent, Nicolae Dică a vorbit despre relația strânsă pe care o are cu fiul său.

Reclamă

„Mi-ar plăcea la un moment dat să ajung să îl antrenez. Dacă merită să ajungă să joace la Liga 1, mi-ar plăcea. Îi ştiu calităţile şi aş putea să îl îmbunătăţesc.

Niciodată nu am pus presiune pe el, i-am spus că dacă face fotbal, să facă de plăcere şi nu i-am spus <<trebuie să ajungi cel mai bun fotbalist sau să ajungi să joci în Liga 1>>.

Nu, eu nu pun presiune pe el, la meciuri îi spun să joace cu plăcere întotdeauna, să fie activ, mie asta îmi place să văd la el”, spunea Nicolae Dică, în urmă cu ceva timp, potrivit orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica, replică devastatoare pentru Nicolae Dică

Mihai Stoica a avut o replică devastatoare pentru Nicolae Dică. Fostul tehnician de la FCSB a sugerat faptul că Andrei Vlad putea evita golul marcat de Janga, dacă ieşea să prindă mingea.

MM a luat foc şi a afirmat că cine spune că Andrei Vlad trebuia să iasă la faza golului marcat de CFR Cluj nu ştie nimic despre fotbal.

Nu, e o mare prostie. Înseamnă că nu ştii portărie dacă zici aşa ceva. Pentru că mingea se duce în buchet de jucători, dacă iese, riscă să facă penalty, să nu ajungă la minge.

Nu are cum să iasă niciodată. Dacă îţi zice cineva asta, înseamnă că nu ştie portărie, nimic, nimic, nimic. Înclin să cred că nu ştie nimic de fotbal, dacă zice cineva că trebuia să iasă portarul aici.

Unii vorbesc prostii şi au impresia că zic chestii foarte inteligente. Nu vorbim de aşa ceva, a apărat foarte bine meciul ăsta„, a spus Mihai Stoica, potrivit sursei citate.

Declaraţia lui Nicolae Dică despre Andrei Vlad

Nicolae Dică a spus că Andrei Vlad putea să iasă la faza golului marcat de CFR Cluj.

Aici sunt prea jos, nu mai sunt aşa sus cum au stat la celelalte faze. Acolo putea ieşi şi portarul (n.r. – Andrei Vlad). La cum cade mingea, putea ieşi şi portarul, făcea doi metri şi prindea mingea în braţe, dar s-a retras. Şut sare pe sub minge, el a plecat primul şi ceilalţi au plecat mai târziu, iar Yuri a dat cu capul. O fază înainte au stat mai sus, acum au plecat de la 15 metri. 

Reclamă

Ei stau bine acum, sunt pe linie, dar aici cred că portarul trebuia să iasă. Mingea cade pe şapte metri, trebuie doar să iasă în faţă şi s-o prindă în braţe. Probabil jucătorii aşteptau să iasă Vlad. El respingea mingea dacă o ataca”, a fost declaraţia lui Nicolae Dică, pentru orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 1-1. Vinicius a deschis scorul, Leroy Sane a reuşit să egaleze 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România Vezi toate știrile
Citește și