Închide meniul

Mihai Stoica, replică devastatoare pentru Nicolae Dică: „Unii vorbesc prostii şi au impresia că zic chestii foarte inteligente! Nu ştie nimic de fotbal!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 decembrie 2022, 21:07

Mihai Stoica, replică devastatoare pentru Nicolae Dică: „Unii vorbesc prostii şi au impresia că zic chestii foarte inteligente! Nu ştie nimic de fotbal!

Mihai Stoica, replică devastatoare pentru Nicolae Dică

Mihai Stoica și Nicolae Dică, în timpul unui meci pentru FCSB / Hepta

Mihai Stoica, replică devastatoare pentru Nicolae Dică. Fostul antrenor de la FCSB a sugerat faptul că Andrei Vlad putea evita golul marcat de Janga, dacă ieşea să prindă mingea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a luat foc şi a afirmat că cine spune că Andrei Vlad trebuia să iasă la faza golului marcat de CFR Cluj nu ştie nimic despre fotbal.

Mihai Stoica, replică devastatoare pentru Nicolae Dică

Nu, e o mare prostie. Înseamnă că nu ştii portărie dacă zici aşa ceva. Pentru că mingea se duce în buchet de jucători, dacă iese, riscă să facă penalty, să nu ajungă la minge.

Nu are cum să iasă niciodată. Dacă îţi zice cineva asta, înseamnă că nu ştie portărie, nimic, nimic, nimic. Înclin să cred că nu ştie nimic de fotbal, dacă zice cineva că trebuia să iasă portarul aici.

Unii vorbesc prostii şi au impresia că zic chestii foarte inteligente. Nu vorbim de aşa ceva, a apărat foarte bine meciul ăsta„, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă

Declaraţia lui Nicolae Dică despre Andrei Vlad

Nicolae Dică a spus că Andrei Vlad putea să iasă la faza golului marcat de CFR Cluj.

Aici sunt prea jos, nu mai sunt aşa sus cum au stat la celelalte faze. Acolo putea ieşi şi portarul (n.r. – Andrei Vlad). La cum cade mingea, putea ieşi şi portarul, făcea doi metri şi prindea mingea în braţe, dar s-a retras. Şut sare pe sub minge, el a plecat primul şi ceilalţi au plecat mai târziu, iar Yuri a dat cu capul. O fază înainte au stat mai sus, acum au plecat de la 15 metri. 

Ei stau bine acum, sunt pe linie, dar aici cred că portarul trebuia să iasă. Mingea cade pe şapte metri, trebuie doar să iasă în faţă şi s-o prindă în braţe. Probabil jucătorii aşteptau să iasă Vlad. El respingea mingea dacă o ataca”, a fost declaraţia lui Nicolae Dică, pentru sursa mai sus citată.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB – CFR Cluj 0-1! Dan Petrescu, prea puternic pentru Leo Strizu și Mihai Pintilii

Echipa lui Dan Petrescu a fost prea puternică pentru Leo Strizu și Mihai Pintilii. Roș-albaștrii s-au văzut învinși în derby-ul de pe Arena Națională. Ardelenii au egalat liderul Farul.

După o primă repriză fără ocazii, FCSB și CFR Cluj au oferit un adevărat spectacol după pauză. Au fost ocazii mari de ambele părți. Oaspeții au fost însă cei care au plecat acasă cu toate punctele.

Prima ocazie a FCSB-ului a venit în minutul 49, când Scuffet a respins în față un șut al lui Malcom Edjouma. CFR Cluj a replicat prin Boateng, care a reluat puțin pe lângă poartă din centrarea lui Deac.

Au urmat alte două ocazii mari pentru CFR, ratate, pe rând, de Andrei Burcă și Cristi Manea. Ulterior, apărarea FCSB-ului a cedat și a venit deschiderea scorului. Janga a înscris din câțiva metri în minutul 69, după o minge respinsă de Andrei Vlad la o lovitură liberă.

FCSB a avut șansa să egaleze prin Florinel Coman, care a șutat direct în Scuffet din situație de unu versus unu. Un minut mai târziu, Edjouma și Șut au reușit o combinație de efect în careul CFR-ului, însă șutul francezului a fost peste poartă.

În urma succesului de pe Arena Națională, CFR Cluj a acumulat 44 de puncte, tot atâtea câte are și liderul Farul, însă ardelenii sunt dezavantajați de meciurile directe cu echipa lui Gică Hagi. De cealaltă parte, FCSB a rămas pe poziția a patra, cu 35 de puncte.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” Vezi toate știrile
Citește și