Închide meniul

Nicolo Napoli își avertizează rivalii înainte de derby-ul Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948: ”Vom încerca să câștigăm!”

Dragoș Vasile Publicat: 10 februarie 2022, 19:36

Reclamă
Nicolo Napoli își avertizează rivalii înainte de derby-ul Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948: ”Vom încerca să câștigăm!”

Nicolo Napoli e gata s[ plece de la echipa lui Adrian Mititelu

Nicolo Napoli, în timpul unui meci pentru FC U Craiova 1948 / Hepta

Nicolo Napoli, cu gândul la derby-ul Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948

Nicolo Napoli nu are timp să se bucure pentru succesul cu FC Botoșani. În următoarea etapă, echipa sa va juca împotriva Universității Craiova, în a doua ”Bătălie a Olteniei” din actualul sezon de Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Am făcut un meci foarte bun. Am avut 4-5 ocazii de a da gol. Am intrat în vestiar și echipa era jos, dar am făcut o repriză a doua foarte bună. Echipa crește, jocul devine din ce în ce mai bun. Toată lumea e importantă. Mâine ne gândim la meciul cu CSU Craiova. Vom încerca să câștigăm”, a declarat Nicolo Napoli, după succesul cu FC Botoșani.

Echipa lui Laurențiu Reghecampf a câștigat prima „Bătălie a Olteniei” din Liga 1

FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova 0-2. Echipa lui Laurențiu Reghecampf a câștigat derby-ul cu cea a lui Adrian Mutu. Dan Nistor a fost omul meciului, cu un gol și o pasă decisivă, pentru Ștefan Baiaram.

Derby-ul Olteniei a fost sărac în ocazii în prima repriză, dar jocul s-a animat după pauză. Dan Nistor a deschis scorul pentru Universitatea Craiova în minutul 47, după o gafă uriașă în apărarea lui Mutu. Albu i-a pasat înapoi lui Diallo, care s-a încurcat incredibil în minge, și a fost deposedat de Nistor. Mijlocașul lui Reghecampf a șutat necruțător, de la marginea careului.

Craiova lui Mutu a rămas apoi în 10 oameni, după ce Compagno a văzut direct cartonașul roșu. Italianul i-a dat o palmă conaționalului Pigliacelli și nu a fost iertat de arbitrul Adrian Cojocaru. Universitatea lui Reghecampf a dat lovitura finală în minutul 85, prin Ștefan Baiaram. Puștiul a înscris dintr-o pasă de geniu a lui Dan Nistor, care a fost omul meciului.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:39

Spania – Germania 2-1! Ibericii s-au calificat în semifinalele EURO 2024 cu un gol al lui Mikel Merino! Dani Olmo, gol şi assist!

21:24

„Un abuz!” Mihai Stoica a răbufnit! Cere o schimbare majoră în Liga 1: „Nu suntem singurii deştepţi din fotbalul mondial!”

21:10

Portugalia – Franţa LIVE TEXT, ora 22:00. Duel stelar între Cristiano Ronaldo şi Kylian Mbappe! Echipele de start

20:40

Carlos Alcaraz s-a calificat în optimi la Wimbledon după un „thriller” de 5 seturi cu Frances Tiafoe!

20:32

Farul, victorie la scor în amicalul cu CSA Steaua! Echipa lui Gică Hagi, „repetiţie” perfectă înainte de startul sezonului

20:08

„Nu va fi simplu!” Avertisment pentru FCSB, după prima victorie a sezonului! Mesajul clar al lui Florin Prunea

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 3 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 4 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 5 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 6 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024
Citește și