Închide meniul
Video

Nistor și-a luat familia și a fugit la munte. Cum își ocupă timpul în plină pandemie

Antena Sport Publicat: 3 aprilie 2020, 18:10

  • Nistor se află cu familia la munte
  • Nistor crede că pandemia nu se va termina până la jumătatea lunii mai
  • Nistor vrea să câștige titlul cu Universitatea Craiova

”Am o curte destul de mare, plus că la un minut de mers pe jos am stadionul de la Rucăr, merg acolo în fiecare zi”, a spus Nistor. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Nistor a fugit de pandemie la munte

Dan Nistor simte că până la jumătatea lunii mai nu se va termina nebunia pandemiei. De asemenea, UEFA vrea să interzică în cupele europene echipele din campionatele care vor să spună stop sezonului. 

”La cum arată fotbalul românesc, dacă ne-ar interzice să și jucăm în cupele europene, cred că ar fi o tragedie mare. Nu e normal să se facă așa ceva deoarece campionatul trebuie să se câștige pe teren. 

Reclamă

Eu vrea să câștig competiția cu Universitatea Craiova. Noi și CFR suntem singurele echipe care vor continua cu salariile la fel cum era înainte”, a mai declarat Nistor.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mihai Nistor a obținut a 7-a victoria la profesioniști. Adversarul a abandonat după 3 reprize
FIGHT • 4 sept., 12:38
Mihai Nistor a obținut a 7-a victorie la profesioniști. Adversarul a abandonat după 3 reprize
Marian Iancu critică staff-ul Rapidului
Liga 1 • 11 mai, 12:51
Marian Iancu critică staff-ul Rapidului: „Nu ai în lot un jucător de finețea lui Nistor! Ongenda e de curtea școlii!”
Extra • 5 ian., 13:51
Alpinistul secolului e dispărut de patru ani în Alaska! Nu avea nici măcar telefon mobil!
Extra • 7 dec., 16:02
A căzut Annapurna III! 7.555 m. au fost culcați la pământ pe ruta sud-estică!
Fotbal intern • 8 mai, 16:58
Revelionul stelistilor