Închide meniul

”Noi nu vrem să beneficiem de o problemă a lor!” Giuleștenii sunt de acord ca derby-ul Universitatea Craiova – Rapid să se amâne. Ce i-a transmis Victor Angelescu lui Mihai Rotaru

Dragoș Vasile Publicat: 16 ianuarie 2022, 22:17

”Noi nu vrem să beneficiem de o problemă a lor!” Giuleștenii sunt de acord ca derby-ul Universitatea Craiova – Rapid să se amâne. Ce i-a transmis Victor Angelescu lui Mihai Rotaru

Rapid - Universitatea Craiova, LIVE TEXT pe AS.ro

GEORGE FILIP/ MEDIAFAX FOTO

Giuleștenii sunt de acord ca derby-ul Universitatea Craiova – Rapid să se amâne

Victor Angelescu, finanțatorul giuleștenilor, este de acord ca duelul de sâmbătă seara să se amâne. Acestia i-a transmis lui Mihai Rotaru că este de acord cu propunerea sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Oficial nu sţiu să vă spun dar am discutat cu cei de la Craiova care vor să amâne meciul şi noi am fost de acord. Pentru că aşa ni se pare normal, trecem printr-o perioadă foarte grea. Noi nu vrem să beneficiem de o problemă a lor, noi vrem să jucăm cu Universitatea Craiova. 

Vrem să amânăm meciul cu două zile, mi se pare ceva normal. Eu cred ca şi suporterii vor aprecia. Pentru că e un derby adevărat. Trecem prin pandemia asta şi aşa este normal. Dar acum nu ţine doar de noi. 

Reclamă

Noi nu avem cazuri de COVID, la noi toţi jucătorii sunt vaccinaţi. Vom vedea ce se va întâmplă! Noi ne-am testat şi la întoarcere cu PCR şi suntem toţi negativi. A fost zbor direct şi asta ne interesa mai mult decât altceva. De asta am plecat toate echipele cu charter”, a declarat Victor Angelescu, potrivit telekomsport.ro.

Citește și:

Focar de COVID-19 la Universitatea Craiova

Oltenii tremură pentru play-off, iar Mihai Rotaru i-a decis viitorul lui Laurențiu Reghecampf. Patronul oltenilor a anunțat că are încredere deplină în antrenor, care se confruntă cu o mare problemă. Echipa a fost lovită din plin de COVID-19, iar în acest moment sunt nu mai puțin de 15 cazuri.

Reclamă

Houri, Bancu, Screciu, Koljic, Căpățână, Marius Constantin, Alex Crețu, Ionut Vînă şi Paul Papp se numără printre cei infectați. De asemenea, Florin Tene și Cristi Țermure, ambii în staff-ul lui Laurențiu Reghecampf, sunt și ei pozitivi.

“Sunt 14 jucători pozitivi, plus încă un membru al stafului. Totul este exponenţial. Varianta asta… Mâine o să facem din nou testare PCR.  Sunt cazuri asimptomatice, adică puţină durere în gât, puţin ochi roşii. Dacă nu ar fi fost testaţi toţi erau la antrenament”, a spus Mihai Rotaru.

El a precizat că gruparea va cere amânarea primului meci oficial din acest an dacă nu va avea numărul minim de 13 jucători apţi.

Reclamă 4 / 0/3

“Noi putem să cerem reprogramarea pentru luni, dacă nu luăm în calcul să cerem reprogramarea la o dată ulterioară. Avem şi accidentaţi, plus cei care sunt în afara lotului. 

Dacă nu avem 13 jucători valizi cerem amânarea. Noi am considera că este bine ca întreaga etapă să fie amânată, dacă se adeveresc zvonurile despre alte echipe. Toată lumea este extrem de prudentă la club”, a afirmat patronul oltenilor.

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:26 Darius Olaru şi-a dezvăluit cele două obiective uriaşe din 2024: „Vreau titlul cu FCSB şi să ajung în semifinală la EURO!” 12:08 Dan Şucu a dezvăluit prima uriaşă pe care o vor încasa rapidiştii dacă vor cuceri titlul! Bonus consistent şi pentru Europa 11:50 Cine va arbitra meciul România – Irlanda de Nord! A mai fost la centru la două partide disputate de ţara noastră 11:29 Surpriza pe care o pregăteşte Edi Iordănescu pentru dubla cu Irlanda de Nord şi Columbia! Jucătorul care l-a impresionat 11:03 „Nu merita asta” Mesaje de susţinere pentru Aryna Sabalenka, după ce iubitul ei a murit subit, înainte de a împlini 43 de ani! 10:36 Stere Halep, înainte de meciul fiicei sale cu Paula Badosa: „Am foarte multe emoţii”! Ce a spus despre adversara Simonei 10:00 Vestea proastă pe care a primit-o Ionuţ Radu, cu 3 luni înainte de startul EURO 2024! 9:36 Cosmin Matei va fi pus sub acuzare după ce a fost depistat pozitiv! Nimeni nu a cerut proba B! Ce riscă fotbalistul 9:03 FotoSuferinţă fără margini pentru Aryna Sabalenka! Tenismena şi-a pierdut tatăl şi iubitul la aceaşi vârstă, în condiţii similare! 8:52 Pilotul de Formula 1 care investeşte într-un club de fotbal! Pierre Gasly şi-a ales echipa Vezi toate știrile
Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Formula 1
Pe același subiect
Dan Şucu a dezvăluit prima uriaşă pe care o vor încasa rapidiştii dacă vor cuceri titlul!
Liga 1 • 12:08
Dan Şucu a dezvăluit prima uriaşă pe care o vor încasa rapidiştii dacă vor cuceri titlul! Bonus consistent şi pentru Europa
Mesajul trimis din arest de liderul galeriei Rapidului, după meciul cu Farul
Liga 1 • 8:23
Mesajul trimis din arest de liderul galeriei Rapidului, după meciul cu Farul. „Bocciu”, apel la adresa ultraşilor
Se schimbă liderul de galerie la Rapid, după arestarea lui Liviu Ungurean
Liga 1 • 18 mart., 16:42
Se schimbă liderul de galerie la Rapid, după arestarea lui Liviu Ungurean. Cine este favorit să îl înlocuiască pe „Bocciu”
Gică Popescu, reacţie tranşantă după ce Rapid a intrat în cursa pentru transferul lui Louis Munteanu
Liga 1 • 18 mart., 14:46
„Nu se face asta!” Gică Popescu, reacţie tranşantă după ce Rapid a intrat în cursa pentru transferul lui Louis Munteanu
Dan Şucu vrea să i-l "fure" pe Louis Munteanu lui Gigi Becali
Liga 1 • 18 mart., 12:42
Dan Şucu vrea să i-l „fure” pe Louis Munteanu lui Gigi Becali! Giuleştenii au găsit înlocuitorul perfect pentru Rrahmani