Închide meniul

Noul Budescu de la Astra a dat gol în stilul "magicianului" şi s-a bucurat ca Ronaldo. Valentin Gheorghe a fost dorit şi de Becali

Antena Sport Publicat: 21 februarie 2021, 18:32 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:15

Reclamă
Noul Budescu de la Astra a dat gol în stilul "magicianului" şi s-a bucurat ca Ronaldo. Valentin Gheorghe a fost dorit şi de Becali

Captură Telekomsport

Valentin Gheorghe, gol fantastic cu Dinamo

Valentin Gheorghe l-a făcut uitat pe Constantin Budescu. Valentin Gheorghe a reuşit o "bijuterie" de gol din lovitură liberă şi s-a bucurat ca Ronaldo. Acesta a executat perfect o lovitură liberă de la 20 de metri. Mingea a trecut peste zid şi s-a oprit aproape de vinclul porţii apărate de Eşanu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentin Gheorghe este unul dintre cei mai apreciaţi jucători din Liga 1. Gigi Becali l-a dorit la FCSB, chiar înaintea partidei cu Slovan Liberec. Atacantul nu a mai ajuns la echipa lui Becali. În acest context, Craiova a vrut să îl deturneze în iarnă. Nici de această dată transferul nu s-a făcut. 

Valentin Gheorghe visa la FCSB şi CFR Cluj

Valentin Gheorghe a marcat 6 goluri în 20 de meciuri pentru Astra în acest sezon. În trecut, jucătorul recunoaştea că era tentat de un transfer la CFR Cluj sau chiar FCSB

"Aș face față la orice echipă din România. De aceea muncesc în fiecare zi, să fiu din ce în ce mai bun, să joc la o echipă de top din România sau din străinătate. FCSB și CFR Cluj sunt echipele care atrag cel mai mult.

Este o presiune mare și dacă joci în Liga 2. Până la urmă, dânsul (n.r. Gigi Becali) bagă bani acolo și își dorește binele echipei, chiar dacă mai ceartă un jucător sau altul. Ați văzut că până la urmă îi periază. Și dânsul are nervii lui, dar cu siguranță eu aș face față la orice echipă din Liga 1”, a spus Valentin Gheorghe pentru Prosport.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Cum se va încheia meciul România - Belgia de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
13:41

Vlad Chiricheş a dezvăluit cum l-a anunţat Edi Iordănescu, prin telefon, că nu va juca la EURO 2024: „Şi acum simt amărăciunea”

13:23

LIVE VIDEOA treia sesiune de antrenamente de la Formula 1 e ACUM în AntenaPLAY! Calificările sunt la ora 17:00 (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY)

13:19

„Îl roade” Ce a remarcat Bănel Nicoliţă la Ianis Hagi, după ce decarul naţionalei a fost rezervă în meciul România – Ucraina 3-0

13:00

România – Belgia, la EURO 2024 | Totul despre meciul care ar putea să le aducă tricolorilor calificarea în optimi la EURO 2024!

12:45

România – Belgia, la EURO 2024 | Selecţionerul Belgiei, de 7 ori mai bine plătit decât Edi Iordănescu! Salariile avute de cei doi

12:42

FCSB, două meciuri amicale în cantonamentul din Olanda

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 4 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri” 5 FotoAdrian Mutu, mesaj emoţionant pentru fiica sa cea mare: „Te iubesc!” Adriana a întors toate privirile la braţul tatălui său 6 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52)
Citește și