Închide meniul

Noul patronat de la Dinamo a anunțat suma pe care vrea să o investească la echipa roș-albă!

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 2 martie 2023, 15:49

Noul patronat de la Dinamo a anunțat suma pe care vrea să o investească la echipa roș-albă!

Noul patronat de la Dinamo a anunțat suma pe care vrea să o investească la echipa roș-albă

Eugen Voicu / Facebook Certinvest

Noul patronat de la Dinamo a anunțat suma pe care vrea să o investească la echipa roș-albă! Eugen Voicu, unul dintre noii acționari de la Dinamo, a vorbit despre planurile de viitorul, pe care le are la formația din „Ștefan cel Mare”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prezent, Dinamo se află pe locul 6 din Liga 2, cu 27 de puncte obținute după 17 meciuri jucate.

Noul patronat de la Dinamo a anunțat suma pe care vrea să o investească la echipa roș-albă

Eugen Voicu a anunțat că, în următorii trei ani, plănuiește să investească 12 milioane de euro, la Dinamo, împreună cu ceilalți acționari.

„Am ajuns întâmplător, pentru că un grup de antreprenori care erau interesați de a pune umărul la relansarea brandului Dinamo m-a căutat. Căutau o persoană care să asigure un echilibru între mai multe companii sau persoane fizice care să vină investitori.

Nu se dorește, nu dorim să existe un acționar majoritar. Nu vrem să fie o echipă a unui patron care să vină să dicteze și să-și impună voința. Noi plecăm de la un concept, pe care l-am făcut până acum la viața mea și în celelalte companii. Dacă investesc într-o zonă de business, în primul rând contează echipa. Și avem managementul potrivit.

Reclamă

Vorbim de un plan de 3 ani și jumătate și investiția minimă la care ne gândim este 12 milioane de euro. Vom extinde baza de acționari, acum suntem într-o fază de selecție.

Am făcut un lucru foarte important. Am aliniat niște interese. Erau niște situații complicate și nimeni nu reușea să adune toate părțile implicate la masă și să dea drumul la această operațiune de reconstrucție a clubului.

Eu împreună cu Andrei Nicolescu (n.r. celălalt asociat Red&White, de fel avocat) ne-am asumat acest demers de a merge și a sta de vorbă cu părțile implicate și de a-i duce la un interes comun, acela ca Dinamo să facă din nou performanță și a promova în Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

Am reușit lucrul acesta, iar în momentul în care am devenit acționari majoritari, temporar, pentru că vom face niște majorări de capital în perioada următoare, în care vom atrage și alți antreprenori. Vrem să fie lângă noi oameni care la rândul lor au avut succes în business, care au știut să crească o companie, să creștem împreună această echipă.

Sunt antreprenori dornici să se implice, dar în multe situații există această atmosferă, un patronat local, o persoană, care simte că are o jucărie care-i place și îi aduce o bucurie, o emoție puternică, și îi e mai greu să se asocieze cu alte persoane”, a declarat Eugen Voicu, pentru zf.ro.

Eugen Voicu: „Ne gândim la listarea clubului la bursă!”

„Ne gândim la listarea clubului la bursă. În planul nostru acest lucru e prevăzut în anul 5. Mai iau în calcul listarea unei companii care să dețină un pachet important la Dinamo. Am putea accelera procesul de listare.

Nu mergeam la meciuri, dar când eram mai tânăr Dinamo era echipa mea favorită. Fiul meu cel mic a început să meargă la meciuri în această ediție de campionat, dar după ce Dinamo a pierdut trei meciuri a zis că nu se mai duce. Dinamo e un brand puternic în România, alături de Steaua, Universitatea Craiova.

Spectacolul făcut de suporteri în tribune mi se pare de nivelul Ligii Campionilor. Dacă am avea pe teren ceea ce avem în tribune, Dinamo trebuie să fie o echipă foarte valoroasă”

„Pe prima poziție în comunicatul pe care l-am dat imediat după ce am făcut această tranzacție se află aprobarea unui nou plan de restructurare în Comitetul Creditorilor. Este firesc într-o societate în insolvență să se întâmple lucrul acesta.

În funcție de ce se va întâmpla și cum va arăta acest plan bugetul nostru se va adapta. Cert este că nu suntem niște investitori sau antreprenori care să vină să arunce cu bani sau să pună foarte mulți bani pe masă.

Reclamă

Ideea este că trebuie să abordăm din puncte de vedere al unui business normal, inclusiv această expunere, și suntem gata să investim suficient de mult în condițiile în care acest nou plan este aprobat.

Altfel sunt niște datorii istorice care sunt mult prea mari pe care nu ni le putem asuma.

Dinamo poate ieși din insolvență, conform acestui plan, și cine știe, după aceea lucrurile se pot accelera. Lucrurile se limpezesc în momentul respectiv. Până atunci situația este destul de complicată, însă avem speranța că toată lumea va înțelege că asta e soluția pentru salvarea clubului”, a mai spus Eugen Voicu.

Recomandări
  • Noul patronat de la Dinamo a anunțat suma pe care vrea să o investească la echipa roș-albă
  • 6 este locul ocupat de Dinamo în Liga 2

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României Vezi toate știrile
Citește și