Închide meniul

Eugen Voicu, declarație de dragoste pentru fanii lui Dinamo: „Sunt minunați!” + Ce se întâmplă cu Ovidiu Burcă

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 25 februarie 2023, 21:23

Eugen Voicu, declarație de dragoste pentru fanii lui Dinamo: Sunt minunați!” + Ce se întâmplă cu Ovidiu Burcă

Eugen Voicu, declarație de dragoste pentru fanii lui Dinamo

Suporteri DInamo / Hepta

Eugen Voicu a avut o declarație de dragoste pentru fanii lui Dinamo! În plus, noul acționar al formației din „Ștefan cel Mare”, alături de Andrei Nicolescu, a vorbit despre ceea ce se va întâmpla cu antrenorul Ovidiu Burcă, după schimbarea patronatului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eugen Voicu și Andrei Nicolescu, noii patroni ai lui Dinamo, au cumpărat acțiunile lui Dorin Șerdean prin intermediul firmei Red & White.

Eugen Voicu, declarație de dragoste pentru fanii lui Dinamo

Eugen Voicu a avut numai cuvinte de laudă pentru fanii lui Dinamo. Totodată, acesta a spus că a identificat soluții prin care să relanseze clubul Dinamo.

„Vine din dorința de a ajuta brandul Dinamo să se relanseze. Cred că vom avea o abordare cu totul nouă în piață. Am cumpărat la același preț și acțiuni de la suporteri. Suporterii vor încasa banii pe acțiuni și la rândul lor vor vira către club acea sumă. 

Suporterii sunt minunați, suporterii clubului Dinamo sunt probabil cei mai pasionați suporteri pe care îi are o echipă de fotbal în România. Recunosc că am avut această strângere de inimă în a semna și nu a fost o decizie ușoară.

Reclamă

Nu este pe moarte clubul Dinamo și cred că există soluții pentru relansarea lui. Ne dorim să fie aproape de noi orice fostă glorie a clubului. Una dintre reguli este aceea că trebuie să fie o administrare ca a oricărui alt business, pe reguli clare, după competențe”, a declarat Eugen Voicu, pentru sport.ro.

În prezent, Dinamo se află pe locul 9 din Liga 2, cu 24 de puncte obținute după 16 meciuri jucate.

Ce se întâmplă cu Ovidiu Burcă

Eugen Voicu a mai anunțat faptul că noul patronat îi va acorda încredere actualului antrenor de la Dinamo, Ovidiu Burcă.

Reclamă 4 / 0/3

„Sigur că da, îi acordăm 100% încredere. Am avut discuții cu domnul Badea, care a fost un suport important în finalizarea acestei tranzacții”, a mai spus Eugen Voicu.

Ionuț Lupescu a vorbit despre posibilitatea de a reveni la Dinamo

Ionuț Lupescu susține că nu a fost contactat de nimeni din partea lui Dinamo. În plus, acesta spune că nu îl interesează mutările de la vârful formației roș-albe.

„Nu știu, nu am nici o părere, nu mă interesează! Nu, nu, nu! N-am fost (n.r. contactat) și nici nu mă interesează!

Nu știu, nu cunosc, nu am nimic de comentat despre Dinamo!

Întrebați pe Elias și Badea”, a declarat Ionuț Lupescu, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Cristi Borcea a anunțat condiția pentru care s-ar implica la Dinamo

Cristi Borcea, fostul acționar majoritar de la Dinamo, susține că s-ar implica din noul la formația roș-albă, doar dacă Ionuț Lupescu ar reveni în „Groapă”.

„Am văzut că acum i-au făcut ofertă lui Ionuţ Lupescu. Ar fi cea mai, cea mai… Dacă Ionuţ s-ar gândi să vină la Dinamo, cu siguranţă, unul – eu – aş fi care ar ajuta Dinamo.

Reclamă

Ar fi foarte mulţi dacă Ionuţ ar veni la Dinamo, s-ar strânge mulţi în jurul lui Ionuţ să poată să dea drumul la un proiect. Dar numai cu condiţia să vedem primul buldozer că intră pe Ştefan cel Mare (n.r. referire la reconstrucţia stadionului Dinamo)”, a spus Cristi Borcea, pentru orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit Vezi toate știrile
Citește și