Închide meniul

„Nu sunt nici ‘guțuman’, nu am pene pe spate!” Marius Șumudică a răbufnit după accidentul rutier în care a fost implicat

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 15 iulie 2021, 18:56

„Nu sunt nici guțuman, nu am pene pe spate! Marius Șumudică a răbufnit după accidentul rutier în care a fost implicat

Marius Șumudică a răbufnit

Profimedia

Marius Șumudică a răbufnit după ce s-a scris că ar fi circulat pe banda rezervată strict mijloacelor de transport în comun, potrivit Ziar de Cluj. Sursa citată notează că el ar fi lovit uşor un autobuz când a vrut să acorde prioritate unui pieton, la un viraj la dreapta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Șumudică a răbufnit după accidentul de la Cluj

„Sunt un pic afectat așa și de un incident pe care l-am trăit astăzi…fiind lovit de un troleibuz. Practic mașina mea, autovehiculul cu care circulam, a fost acroșat de un troleibuz.

Chiar vreau să fac un apel așa: măi, oameni buni, dacă nu v-ați săturat de cancan-uri, v-am spus de acum două luni…nu-l veți mai avea pe Șumudică ăla de acum câțiva ani, care să vină și să fie pe toate paginile ziarelor și să intru la toate televiziunile!

„Eu de două luni aproape nu am mai intrat la nicio televiziune și încerc să evit, să mă canalizez și să mă focusez pe ceea ce am de făcut aici. Nici nu au trecut 5 minute, m-au sunat cei de acasă, erau speriați cu fel de fel de știri pe care le-au citit.

Chiar pe un site de la București a apărut că Șumudică, vinovat, a acroșat troleul! Păi nu știu cum pot să acroșez eu troleul când sunt pe prima bandă, dau prioritate pietonilor care veneau din sens opus, troleul vine din spate, ma acroșează, mă aruncă doi metri și spune că am acroșat!„, a „tunat” Marius Șumudică, în cadrul unei conferințe de presă.

Reclamă

Șumudică ar fi purtat după accident o discuție amiabilă cu șoferul autobuzului, după care și-ar fi continuat drumul. Înainte să se reîncadreze în trafic, „Șumi” ar fi mers puțin pe contrasens și ar fi întors pe linie dublă continuă.

„Dacă vor să ia detalii, să se intereseze, să vadă amiabila care s-a făcut și în care conducătorul transportului în comun recunoaște că a greșit și își asumă toată vinovăția! Deci haideți să nu mai destabilizăm, să nu mai dezinformăm lumea, să nu-i mai punem în cârca lui Șumudica tot felul de probleme!

V-am spus că sunt, pâna la un moment dat, sunt liniștit, dar, atât timp cât mă atacă cineva și apar minciuni de presă, nu pot sta deoparte și voi răspunde de fiecare dată! Nu am nici pene pe spate și nu sunt guţuman!”, a încheiat Șumudică.

Reclamă 4 / 0/3
Mașina lui Marius Șumudică după accidentul de la Cluj
Mașina lui Marius Șumudică după accidentul de la Cluj
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 Vezi toate știrile
Citește și