Închide meniul

„Nu are de ce să se simtă jignit!” Victor Angelescu, replică pentru Marius Șumudică. Patronul Rapidului a răbufnit. „Suntem un club serios!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 25 februarie 2022, 17:10

„Nu are de ce să se simtă jignit! Victor Angelescu, replică pentru Marius Șumudică. Patronul Rapidului a răbufnit. „Suntem un club serios!

Victor Angelescu, reacţie după ce Cătălin Cîrjan a fost prezentat oficial

Hepta

Marius Șumudică s-a enervat după ce în spațiul public a apărut informația că Victor Angelescu și Daniel Niculae au negociat cu Adrian Mutu preluarea postului de antrenor al Rapidului. „Șumi” ar fi vrut ca el să fie primul om care negociază cu Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victor Angelescu, replică pentru Mihai Iosif

Angelescu susține că Rapid nu a negociat cu niciun antrenor în această perioadă, iar Mihai Iosif va rămâne pe banca giuleștenilor cel puțin până la finalul sezonului regulat.

Văd că se vehiculează prin presă tot felul de nume, Laszlo Balint, Adi Mutu, Marius Șumudică, se spune că am avea o listă cu 5 nume. Eu am tot spus că până la finalul sezonului regulat, când vom trage linie și vom analiza ce s-a întâmplat, nu se pune problema să-l schimbăm pe Miță Iosif.

Și nu avem nicio listă, nu am discutat cu nimeni. Suntem un club serios, ce am spus asta am făcut. Mai avem trei meciuri, poate că echipa face 6,7, 9 puncte. Suntem în obiectiv, cum să ne gândim acum la schimbarea antrenorului? Poate nu o vom face nici după ultima etapă din sezonul regulat.

A, dacă echipa pierde aceste meciuri, dacă vedem că o ia la vale, da, atunci, normal că e posibil să-l schimbăm, dar acum nu se pune problema! Normal că e presiune pe Miță Iosif, că nu a mai câștigat de 8 meciuri.

Reclamă

Nu intru în astfel de discuții cu nimeni. Pe mine nu mă sperie și nici nu poate să mă forțeze nimeni să fac ceva! Șumudică nu are de ce să se simtă jignit sau să se supere că nu l-am contactat. Pentru că nu am discutat cu nimeni. Știu că Rapid este un club atractiv, iar Balint, Mutu, Șumudică sunt antrenori buni, dar nu vom decide nimic până după aceste ultime meciuri din sezonul regulat„, a spus Victor Angelescu, potrivit gsp.ro.

Marius Șumudică, “săgeți” către oficialii Rapidului: “Puteau să-mi spună: Uite, avem 2 lei, accepți?”

Vestea că oficialii Rapidului se află în discuţii cu Mutu l-a înfuriat teribil pe Marius Șumudică.

“Mă doare că se discută cu Mutu înainte de Șumudică. Știu ce am făcut la Rapid. Nu mă pot compara cu Mutu la ce înseamnă cariera de fotbalist, dar în cariera de antrenorat vorbim despre altceva. Nu îi contest valoarea și nu vreau să mă înțeleagă greșit. Din contră, îi doresc să ajungă la un nivel înalt. Poate o să aibă rezultate mai bune decât mine. Eu până acum am antrenat peste 50 de meciuri în campionatul Turciei, printre alte experiențe.

Reclamă 4 / 0/3

Nu merit lucrul ăsta. Nu mă autopropun la Rapid, nu am niciun fel de problemă. Fiecare club are strategia lui. Poate ei cred că, în anul centenarului (n.r. – în 2023, Rapid va împlini 100 de ani), cu Adrian Mutu vor reuși să facă ceva, în detrimentul lui Mircea Lucescu sau Mircea Rednic, cu care ar fi meritat să discute prima oară.

Probabil n-au încredere în mine, dacă nu mi-au spus nimic până acum. Puteau să spună ‘Băi Șumi, uite noi avem 2 lei pentru tine, accepți să vii la Rapid?’. Iar eu răspundeam ‘Băi, domnule Angelescu, nu accept. Eu Vreau 5 lei. Poți să îmi dai, bine. Nu poți, iarăși bine!’. Dar așa, poate vine cineva care nu merită. În momentul ăsta e ca și când Steaua ar discuta cu Șumudică înaintea lui Lăcătuș.”, a spus Marius Șumudică, pentru digisport.ro.

Declaraţia acidă a lui Marius Şumudică a venit cu o zi înaintea derby-ului dintre Rapid și Dinamo. Partida se va disputa mâine (20:30), pe Arena Naţională, şi va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe www.as.ro.

Recomandări
  • Victor Angelescu, replică pentru Marius Șumudică
  • Patronul Rapidului a răbufnit

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray Vezi toate știrile
Citește și