Închide meniul

„Nu au constanță!” Încă un sezon ratat pentru FCSB? Verdict dur pentru echipa lui Edi Iordănescu. „Tot CFR Cluj ia campionatul!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 18 octombrie 2021, 8:32

„Nu au constanță! Încă un sezon ratat pentru FCSB? Verdict dur pentru echipa lui Edi Iordănescu. „Tot CFR Cluj ia campionatul!

FCSB s-a săturat de sistemul cu play-off/play-out în Liga 1

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

FCSB avea doar 8 puncte după primele cinci runde, dar, odată cu venirea lui Edi Iordănescu, roș-albaștrii au recuperat un handicap uriaș față de CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitru Dragomir, verdict dur pentru FCSB

În ultima etapă, echipa lui Edi Iordănescu, decimată de Covid-19, s-a impus cu 3-0 împotriva celor de la CS Mioveni. Au fost doar două rezerve pe bancă la FCSB, vicecampioana având nu mai puțin de 14 absenți.

În ciuda formei bune traversate de roș-albaștri, care au arătat că pot câștiga meciuri și în situații de criză, Dumitru Dragomir, fost lider LPF, crede că echipa lui Edi Iordănescu va rata titlul în acest sezon.

„Părerea mea e că tot CFR ia campionatul. FCSB ba are accidentați, ba are Covid. Nimeni nu știe ce e cu ei, nu au constanță”, a spus Dumitru Dragomir, potrivit gsp.ro.

În runda următoare, FCSB are meci cu Farul Constanța, dar partida riscă să nu se dispute. Jucătorii roș-albaștrilor au efectuat duminică o nouă serie de teste Covid-19 și, potrivit fanatik.ro, ar mai fi apărut un nou caz. În acest context, sursa citată că FCSB ar urma să solicite amânarea partidei cu Farul.

Reclamă

Gigi Becali, primele reproșuri pentru Edi Iordănescu

Gigi Becali și-a arătat primele nemulțumiri legate de jocul echipei, după ce l-a instalat pe Edi Iordănescu la FCSB. Patronul vicecampioanei spune că este nemulțimit de maniera de joc în care se exprimă echipa.

„E foarte bine că Edi câștigă meciurile, dar nu suficient. Eu i-am spus și lui treaba asta. Dacă nu joacă echipa, degeaba. Eu vreau ca FCSB să marcheze și să aibă posesia. Deocamdată mâna lui Edi nu s-a văzut până acum, dar o să vedem peste câteva luni. El, săracul (n.r. Edi Iordănescu), nu a avut un jucător pe nume Florin Tănase. Când intră Tănase în teren e altceva, el este cheia FCSB-ului. Nu i-a avut nici pe Coman, pe Octavian Popescu”, a spus Gigi Becali la realitateasportivă.net.

23 de goluri a înscris FCSB în acest campionat, mai multe decât oricare altă echipă. Echipa lui Edi Iordănescu are 11 goluri încasate

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out Vezi toate știrile
Citește și