Închide meniul

„Nu e normal să se întâmple aşa ceva!” Reacţie dură a lui Mihai Stoica, după Academica Clinceni – Farul 2-8: „Şi-au bătut joc!”

Antena Sport Publicat: 17 februarie 2022, 23:20

„Nu e normal să se întâmple aşa ceva! Reacţie dură a lui Mihai Stoica, după Academica Clinceni – Farul 2-8: „Şi-au bătut joc!

Mihai Stoica e managerul general de la FCSB

Mihai Stoica, manager general FCSB, într-o conferință de presă / Antena Sport

  • Academica Clinceni – Farul 2-8
  • Reacţie dură a lui Mihai Stoica

 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a dat exemplul celor de la Gaz Metan Mediaş. Oficialul FCSB a spus că atât FCSB, cât şi CFR Cluj puteau pierde puncte cu Mediaş, în timp ce alţii au şansa de a câştiga fără probleme. Gaz Metan Mediaş a pierdut 9 jucători în această săptămână şi se va prezenta cu mai mulţi juniori la meciul cu Dinamo.

Mihai Stoica, reacţie dură după Academica Clinceni – Farul 2-8

Aștept cu înfrigurare, fac programul să nu ratez etapa 29, Academica Clinceni – Gaz Metan Mediaș. Un meci care stârnește pasiuni, controverse. Nu e normal să se întâmple așa ceva. Cineva ar trebui să plătească pentru asta. Conducătorii a două echipe și-au bătut joc de fotbal, de televiziuni, de cei care plătesc, de noi toți.

Reclamă

Noi puteam să facem egal cu Mediaș, Chamed a avut ocazie pe final. CFR putea să piardă cu Mediaș. Puteam să facem egal cu Clinceni, iar alții vin și câștigă fără nicio problemă. E bătaie de joc! Când am văzut de unde au venit băieții ăia, unul a venit din Singapore. Ce a jucat el acolo?

Nu e normal și e foarte mare păcat. Dinamo probabil va merge la baraj. Dar le atrag atenția, Universitatea Cluj și Chiajna s-au întărit. Eu cred că Hermannstadt și Petrolul vor promova de pe primele două locuri. Cred că primele două locuri sunt deja ocupate„, a declarat Mihai Stoica la telekomsport.ro.

Reclamă
Citește și:

Academica Clinceni – Farul 2-8. Reacţia portarului care a luat 8 goluri

Andrei Ureche, portarul ilfovenilor, a fost dărâmat la finalul partidei. „Foarte mulți nervi, nu am trăit niciodată o umilință atât de mare. Îmi găsesc cu greu cuvintele. Am încercat cât am putut să nu iau chiar atât de multe goluri. Nu am fost concentrat 100%. Și-au dorit mai mult decât noi, au alergat mai mult. Nu știu câtă lume crede în noi, uneori stau și mă îndoiesc de mine pentru că nu știu dacă lucrurile corecte sau greșite. Dacă continuăm să jucăm de maniera asta, nu cred că ne salvăm. Dacă schimbăm ceva și conștientizăm că suntem unde undem, trebuie să facem ceva să salvăm echipa de la retrogradare. Ne-au dat o lecție, e un duș rece, e greu de uitat un astfel de meci”, a spus Andrei Ureche, după Clinceni – Farul 2-8.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 10:01 Danielle Collins – Elena Rybakina e finala de la Miami 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 28 mart., 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară
Echipa naţională • 28 mart., 9:10
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!”
ihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un "tricolor"
Echipa naţională • 27 mart., 23:03
„E cel mai bun fotbalist român!” Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un „tricolor”: „De departe!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”