Închide meniul

„Nu era nevoie de schimbarea de antrenori!” Ioan Andone critică decizia luată de Gigi Becali: „Trebuia să se meargă cu Edi Iordănescu până la capăt!”

Dragoș Vasile Publicat: 7 decembrie 2021, 16:00

Reclamă
„Nu era nevoie de schimbarea de antrenori! Ioan Andone critică decizia luată de Gigi Becali: „Trebuia să se meargă cu Edi Iordănescu până la capăt!

Ioan Andone, în timpul unei conferinţe de presă / EDUARD VINATORU / MEDIAFAX FOTO

Ioan Andone critică decizia luată de Gigi Becali

Ioan Andone este de părere că Edi Iordănescu trebuia să rămână la FCSB pentru a se lupta la titlu. Antrenorul a plecat de la gruparea roş-albastră după ce a intrat în conflict cu Gigi Becali. În locul său a fost numit Toni Petrea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nu ştiu ce să mai zic. Nu cred că era nevoie de schimbarea de antrenori. Trebuia să se meargă cu Edi Iordănescu până la capăt, pentru că avea toate atributele să câştige campionatul. Dar acolo trebuie să ai o relaţie bună cu Gigi Becali. Toţi din fotbal ştim cum e Gigi, nu se poate schimba”, a declarat Ioan Andone pentru adevărul.ro.

Atac fără precedent al lui Gigi Becali la adresa campioanei CFR Cluj

Gigi Becali a lansat un atac fără precedent la adresa rivalei CFR Cluj, după ce FCSB a fost avantajată de arbitraj în duelul cu UTA. Roş-albaştrii au primit două penalty-uri controversate şi s-au impus cu 2-1.

„Vă spun sincer că îmi pare rau de băiatul ala, Balint, atât. În rest, nu mă interesează de nimeni. Să urle aia de la CFR cât vor ei, dar și cei care țin cu ei. Prea s-au invătat ca CFR să fure și FCSB să fie furată. Câte campionate am pierdut eu din cauza arbitrilor? De ce nu s-a urlat așa? Aseară mai era un pic și era înmormântare peste tot. Oriunde mă uitam, toți comentau că echipa mea a câștigat cu arbitrii.

Hai că vă spun pe rând. La primul gol a fost cot în piept, la revedere și 11 metri. Iar la al doilea gol nu a iesit mingea afară cu toată circumferința. Ce atâtea comentarii? Dar când noi eram furați de ce nu se țipa atât? A ajuns Becali acum hoțul hoților?

Reclamă
Reclamă

Bravo lui Balint! Ăia ai lui au jucat bine. Dar, prea își dădeau viața pe teren cu noi. Zici că erau în finala Ligii Campionilor. Și vreau să vă mai zic ceva de VAR. Cât am țipat eu să aducem VAR-ul în România. Dar chiar și așa tot ne validau golurile”, a spus Becali, citat de prosport.ro.

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:06

PAOK – Aris LIVE VIDEO (20:30, AntenaPLAY). Răzvan Lucescu luptă pentru supremaţie în derby-ul oraşului Salonic

9:46

Ce reacție a putut avea Dan Șucu, când a aflat de scandalul incredibil din timpul meciului Rapid – Oțelul 0-0: „Înțelegeți asta!”

9:38

Lamine Yamal, gol senzaţional în Osasuna – Barcelona 4-2. Cifre uimitoare pentru vedeta de 17 ani a catalanilor

8:20

VIDEOEliza Samara – Man Kuai 0-3, în primul tur de la China Smash 2024. Eşec pentru româncă, live în AntenaPLAY

8:18

Scandal incredibil în Giulești! Ce a pățit impresarul care a bruscat și amenințat jurnaliștii. Anunțul oficial al Jandarmeriei

8:15

Dorinel Munteanu şochează după scandalul uriaş: „N-am fost niciodată prieten cu cei din Generația de Aur”

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1 5 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY) 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și