Închide meniul

„Nu este adevărat că va pleca!” Marius Şumudică, anunţ uriaş înaintea Supercupei cu Universitatea Craiova: „Probabil că nu am mai vorbit de două luni la TV”

Antena Sport Publicat: 10 iulie 2021, 9:17

Reclamă
„Nu este adevărat că va pleca! Marius Şumudică, anunţ uriaş înaintea Supercupei cu Universitatea Craiova: „Probabil că nu am mai vorbit de două luni la TV

Marius Şumudică, prima reacție după accident

Profimedia

Cristi Bălgrădean ar avea deja două oferte pe masă şi ar fi luat decizia să plece de la CFR Cluj după ce Arlauskis a rămas la gruparea din Gruia. Şumudică a fost iritat la conferinţa de presă susţinută înaintea Supercupei României cu Universitatea Craiova când a fost întrebat de acest subiect. Mai mult, antrenorul campioanei a dat asigurări că portarul va rămâne la CFR Cluj şi în acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică, despre viitorul lui Bălgrădean

Nu este adevărat că va pleca Bălgrădean după Supercupă. Este un portar pe care mă bazez, alături de Arlauskis și de Figueiredo. Nu știu ce fel de informații ajung în presă, probabil că eu nu am mai vorbit de două luni pe la TV și nici nu o să o mai fac. De acum o să vorbesc numai în conferințele de presă”, a spus Marius Şumudică.

Conform prosport.ro, Bălgrădean este dorit de Dinamo, unde Iuliu Mureşan îl vede varianta perfectă pentru postul de portar al câinilor, dar are concurenţă Voluntariul, care îi pregăteşte şi un salariu mai bun.

Arlauskis nu este singura problemă pe care o are Bălgrădean. Cristiano Figueiredo a semnat şi el recent cu campioana din ultimii 4 ani din Liga 1.

Goalkeeperul de 30 de ani a lăsat-o pe Hermannstadt pentru a juca în tricoul deţinătoarei ultimelor patru titluri din Liga 1. Portughezul are o cotă de piaţă de 550.000 de euro şi a fost titular în 37 de meciuri din ultima ediţie de campionat. A semnat cu CFR din postura de jucător liber de contract.

Reclamă
Reclamă

Marius Şumudică ar da Supercupa pentru o calificare în grupele Champions League

Pus în situația de a alege, Marius Șumudică a spus că ar prefera să treacă de Banja Luka în turul 1 preliminar, decât să câștige cu CFR Cluj Supercupa României. Pentru Marius Șumudică, Supercupa este șansa să cucerească primul trofeu la cârma lui CFR Cluj, la doar al doilea meci oficial.

„A fost foarte cald, jucătorii pierd săruri, pierd minerale. Nu-i uşor să joci 90 de minute. Mâine jucăm iar, după care va trebui să călătorim. Avem doar două zile între acest joc de Supercupă şi urmează returul din Champions League.

Gândiţi-vă ce atmosferă ne va aştepta acolo. Sunt 37 de grade în acest moment acolo! Va fi extraordinar de greu. Sunt un antrenor căruia îi plac trofeele, dar dacă ar fi să aleg, aş alege să mă calific şi să pierd Supercupa. Nu m-ar deranja dacă aş pierde Supercupa. Dar nu o să-mi pregătesc niciodată elevii în acest fel”, a declarat Marius Șumudică, în cadrul unei conferințe de presă.

Reclamă
Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25 27 sept.

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21 27 sept.

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09 27 sept.

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii” 6 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut
Citește și