Închide meniul

„Nu îl apreciază doar pentru că l-a luat din biserică!” Cum se poate impune Dinu Todoran la FCSB. Mesaj pentru Tănase: „Dacă vrea la naţională, trebuie să găsească altă soluţie”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 iunie 2021, 18:23

„Nu îl apreciază doar pentru că l-a luat din biserică! Cum se poate impune Dinu Todoran la FCSB. Mesaj pentru Tănase: „Dacă vrea la naţională, trebuie să găsească altă soluţie

Ce se întâmplă cu DInu Todoran după venirea lui Edi Iordănescu la FCSB

Dinu Todoran, pe vremea când era antrenor la FCSB / Hepta

  • Lucian Sânmărtean are încredere în Dinu Todoran
  • Ce mesaj îi transmite lui Florin Tănase

Gigi Becali a surprins pe toată lumea după ce l-a numit pe Dinu Todoran antrenor la FCSB. Cel mai puternic argument a fost acela că antrenorul se afla la biserică în momentul în care a fost sunat.
Lucian Sânmărtean nu crede că aceasta este „singura calitate” a lui Lucian Sânmărtean.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Îl ştiu de la Voluntari, antrenează de ceva timp, nu este un novice în antrenorat. Dinu are abilitatea de a discuta cu patronul, cred că şi patronul îl apreciază pentru că este un tip deştept, nu doar că l-a luat din biserică„, a spus Lucian Sânmărtean.

Lucian Sânmărtean, mesaj pentru Florin Tănase: „Dacă vrea la naţională, trebuie să găsească altă soluţie”

Lucian Sânmărtean a vorbit şi depsre posibilul transfer al lui Florin Tănase în ţările arabe. Gigi Becali e dispus să îl vândă cu 4,5 milioane de euro. „Magicianul” Sânmărtean îi transmite un mesaj clat căpitanului FCSB. Dacă vrea să joace şi la naţională, transferul la arabi nu e cea mai bună alegere.

În ţările arabe e destul de delicat, el trebuie să-şi urmărească interesul, interesul financiar, că nu mai are mult de joc. El trebuie să-şi pună deoparte că nu e uşor să trăieşti după fotbal. Dacă el îşi doreşte să rămână în circuitul echipei naţionale, trebuie să găsească altă soluţie„, a mai spus Sânmărtean.

Acesta s-a referit şi la noua „perlă” de la FCSB, Octavian Popescu.

Reclamă

Octavian Popescu este o surpriză plăcută pentru mine. Nu l-am observat până când domnul Porumboiu mi-a atras atenţia să-l urmăresc mai atent„, a mai spus Sânmărtean.

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:43 Veste uriaşă pentru Dinamo şi UTA! Fanii revin pe stadion la ultimele două etape din play-out 14:23 Carlos Sainz, anunţ despre viitorul său în Formula 1™: „Ei ştiu că sunt disponibil!” 14:01 Un triplu campion al României i-a spus lui Costel Gâlcă de ce transferuri are nevoie la Universitatea Craiova! 14:01 Ana Bogdan, după calificarea la turneul final al Billie Jean King Cup: „E mai presus decât orice Grand Slam!” 13:26 Costel Gâlcă are o clauză uriaşă de reziliere în contractul cu Universitatea Craiova! Va încasa o avere dacă îl demite Rotaru! 13:05 Ce note a primit Istvan Kovacs după prestaţia de la meciul Barcelona – PSG 1-4! A ieşit un scandal uriaş după meci 12:44 Corvinul – FC Voluntari LIVE TEXT, ora 19:00. Echipa din Liga 2 poate scrie istorie în Cupa României 12:26 Delegare de lux pentru Istvan Kovacs după scandalul de la meciul PSG – Barcelona 1-4! Derby-ul pe care îl va conduce de la centru 12:21 Valeriu Răchită, discuţie aprinsă cu Gigi Becali: „M-am dus direct la el! Nu îmi venea să cred!” 11:44 FotoCum arată acum Valentin Ceauşescu! Apariţie rară a celui care a creat Steaua ’86, echipa ce a cucerit Cupa Campionilor Europeni! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Valeriu Răchită, discuţie aprinsă cu Gigi Becali
Fotbal • 12:21
Valeriu Răchită, discuţie aprinsă cu Gigi Becali: „M-am dus direct la el! Nu îmi venea să cred!”
Mihai Stoica, uluit de un titular al lui Edi Iordănescu din România - Irlanda de Nord 1-1
Liga Campionilor • 10:48
„Se petrec multe sub ochii lui Horațiu!” Aroganţa supremă a lui Mihai Stoica, după ce Atletico Madrid a fost eliminată din Ligă
Laszlo Dioszegi i-a transmis lui Gigi Becali suma pe care trebuie să o plătească pentru a-l transfera pe Marius Ştefănescu!
Liga 1 • 9:59
Laszlo Dioszegi i-a transmis lui Gigi Becali suma pe care trebuie să o plătească pentru a-l transfera pe Marius Ştefănescu!
Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB
Liga 1 • 16 apr., 20:59
Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB
Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu
Liga 1 • 16 apr., 18:25
„Nu are rost să vorbim de felicitări!” Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu