Închide meniul

”Nu îmi fac probleme. Dorim binele lui Dinamo!”. Reacția lui Mihalcea după ce a aflat că poate fi demis

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 aprilie 2020, 9:47

”Nu îmi fac probleme. Dorim binele lui Dinamo!”. Reacția lui Mihalcea după ce a aflat că poate fi demis

SportPictures / Flaviu Buboi/SPORT PICTURES via hepta

”Nu îmi fac problene. Dorim binele lui Dinamo!”. Reacția lui Mihalcea după ce a aflat că poate fi demis

Mihalcea este sigur că va rămâne pe banca ”câinilor” și după ce un investitor va prelua acțiunile de la Ionuț Negoiță, cel care a negociat zilele trecute cu ADDP.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mihalcea: ”Nu îmi fac probleme. Dorim binele lui Dinamo!”

”Am văzut știrea. Nu știu ce să spun, dacă este concretizată (n.r. tranzacția). Am vorbit ieri cu Bogdan Bălănescu și m-a asigurat că totul este ok. Am vorbit mai multe de ce se va întâmpla în perioada următoare la nivelul echipei.

Nu îmi fac probleme, dacă se va schimba acționariatul și va aduce Dinamo din nou în lupta pentru campionat, nici nu mai contează poziția mea. Ne dorim toți binele lui Dinamo”, a spus Mihalcea la Pro X.

Mihalcea susține că Dinamo va lua licența pentru Liga 1

”Știu că lucrurile cu licența sunt aproape rezolvate. Nu am emoții, îmi fac strategia pentru perioada aceea de pregătire, nu sunt probleme pentru licență”, a mai spus Mihalcea pentru sursa citată.

Ioan Andone este cel care a făcut legătura între Ionuț Negoiță și spanioli, iar dacă afacerea va ajunge la bun sfârșit, ”Fălcosul” va ocupa o funcție în conducerea clubului.

Reclamă

"Oamenii sunt profesioniști. Nu zic <Hai să vindem pe primul jucător pentru care apare o ofertă de 200.000 de euro>. Nu discută! Vor rămâne cei mai buni jucători, se vor prelungi contractele jucătorilor care merită, sunt contracte în derulare până în 2022, 2023. Trebuie să analizezi…”, declara Andone.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:37 FotoPrimul lucru pe care l-a făcut Constantin Budescu, după ce a plecat de la Farul! A scos din buzunar o sumă uriașă 19:22 FCU Craiova – Dinamo 1-1! Blănuță, eroul oltenilor! „Câinii” puteau ieși din zona roșie! Au condus până în minutul 90 19:20 VideoCe au scandat fanii FCSB-ului, când a apărut autocarul înaintea derby-ului cu Rapid! Florinel Coman a declanşat isterie 19:05 Motivul pentru care Dan Petrescu nu a ajuns încă la CFR Cluj. De ce nu încearcă să salveze sezonul ardelenilor 18:50 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele de start 18:36 NEWS ALERTSimona Halep s-a retras din turneul de la Madrid! Motivul din spatele deciziei româncei 18:34 Ce notă a primit George Pușcaș, după ce a marcat în Bari – Pisa 1-1! I-a impresionat pe specialiști, după ce și-a salvat echipa 18:17 Marele Premiu de Formula 1™ al Chinei va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, duminică, de la 10:00 18:17 Foto„Cobra” Adrian Ilie a împlinit 50 de ani! Mesajul plin de emoţie primit de la fiica lui, Milana 18:16 “Povestea mea a fost fantastică” Gabrine Muguruza și-a anunțat retragerea din tenis! Anunțul care a surprins pe toată lumea Vezi toate știrile
Citește și