Închide meniul

„Nu joci nimic, absolut nimic!” Mihai Stoica a dat cărţile pe faţă: „L-am sunat pe Gigi şi i-am spus că dacă nu-l schimbi pe ăsta, pierzi campionatul!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 5 ianuarie 2022, 21:58

„Nu joci nimic, absolut nimic! Mihai Stoica a dat cărţile pe faţă: „L-am sunat pe Gigi şi i-am spus că dacă nu-l schimbi pe ăsta, pierzi campionatul!

Mihai Stoica e manager general la FCSB

Mihai Stoica, în timpul unui meci / Profimedia

Mihai Stoica a dat cărţile pe faţă

Mihai Stoica a dezvăluit că i-a sugerat lui Gigi Becali să îl dea afară pe Costel Gâlcă. Totul se întâmpla în 2015, când gruparea roş-albastră a cucerit ultimul titlu de campioană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Când s-au apropiat la şapte puncte, l-am sunat pe Gigi şi i-am spus că dacă nu-l schimbi pe ăsta (n.r. – pe Constantin Gâlcă), pierzi campionatul. Nu joci nimic, absolut nimic. A pierdut campionatul, cum să-ţi zic… Oţelul, echipă retrogradată, putea pierde la Târgu Mureş… Nu-l cunoşteam pe Gâlcă, nu am lucrat cu el. Trofeul de la Ludogoreţ nu l-a mai câştigat”, a declarat Mihai Stoica pentru telekomsport.ro.

Citește și:

Mihai Stoica asigură: „Florin Tănase nu pleacă nicăieri!”

Mihai Stoica a ţinut să pună capăt tuturor speculaţiilor privind plecarea lui Florin Tănase de la FCSB.

Oficialul roş-albaştrilor i-a asigurat pe fani că nu se pune problema ca echipa să rămână fără golgheter. Căpitanul vicecampioanei va continua în Liga 1.

„Tănase nu pleacă nicăieri. Nu are nicio ofertă. Vorbesc zilnic cu el. Mâine mă întâlnesc să joc un Padbol cu el. FCSB nu aduce pe nimeni, doar din academie. Niciun jucător, in perioada asta, nu e interesant pentru noi”, a declarat Mihai Stoica la telekomsport.ro.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 22:00 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” Vezi toate știrile
Citește și