Închide meniul

„Nu mă milogesc!” Florin Răducioiu, ieșire nervoasă înainte de Dinamo – FCSB. „Mai vorbim de fair-play?”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 29 ianuarie 2022, 16:01

„Nu mă milogesc! Florin Răducioiu, ieșire nervoasă înainte de Dinamo – FCSB. „Mai vorbim de fair-play?

Florin Răducioiu, strigăt de recoltă după Chindia - Rapid 2-1

Florin Răducioiu a răbufnit | Profimedia

În meciul Sepsi – Universitatea Craiova 3-1, disputat vineri seară, iar arbitrul Iulian Căłin a declanșat un scandal uriaș. Koljic a primit în fața porții de la Bancu, poziție ideală, dar a finalizat modest, în portarul Niczuly. Din goalkeeper, balonul a ricoșat în mâna bosniacului, apoi s-a dus în plasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo – FCSB | Florin Răducioiu, reacție nervoasă înainte de derby

Florin Răducioiu s-a enervat după scandalul de la Sfântu Gheorghe și susține că, dacă un jucător de la Dinamo ar marca cu mâna împotriva lui FCSB, l-ar forța pe fotbalistul său să recunoască că golul e invalid.

„Nu mi-a ieşit niciodată să dau un gol ca Maradona. Nu pot să cred că s-a validat asemenea gol. Mai vorbim de fair-play? Nu am trăit asemenea situaţie! Koljic ar fi câştigat enorm din punct de vedere al imaginii dacă ar fi recunoscut. Nu prea am văzut exemple de fair-play în ultimul timp.

E o greșeală grosolană a arbitrului. E un dezinteres total. Îmi pun o întrebare. Dacă mi se întâmplă mie aşa cu FCSB şi dă Mirko gol? Pe cuvântul meu de onoare, pun mâna pe telefon şi spun «Du-te şi spune-i că a fost gol cu mâna».Nu-l vrem!

Aş face asta, pe cuvânt! Dacă se întâmpla asta cu FCSB, fac așa. Nu mă milogesc pentru un gol care nu este al nostru. Te duci şi recunoşti. Spui «am dat gol cu mâna». Dacă vrei să fii fair-play, zici”, a declarat Florin Răducioiu, potrivit telekomsport.ro.

Reclamă

Dinamo – FCSB, derby-ul etapei

Radio Dinamo 1948 a anunțat că nu a mai rămas niciun bilet disponibil pentru cel mai tare meci al etapei a 23-a a Ligii 1. Disputa va avea loc pe stadionul din Ștefan cel Mare și poate fi ultimul derby găzduit de vechea arenă. Aceasta va fi demolată pentru a face loc unui nou stadion.

Din cauza restricțiilor cauzate de pandemie, numai 30% din capacitatea stadionului Dinamo va putea fi ocupată. Prin urmare, au fost vândute numai 5.000 de bilete pentru meciul marilor rivale. În tur, au fost de șapte ori mai mulți fani pe Arena Națională.

Așa cum as.ro a anunțat în exclusivitate, Derby de România nu se poate disputa pe Arena Națională din cauza datoriei de 100.000 de euro pe care o au „câinii” la firma care administrează cel mai mare stadion din țară.

Reclamă 4 / 0/3

Alb-roșiii au o revanșă de luat după umilința suferită în luna septembrie. Atunci, echipa lui Gigi Becali s-a impus cu un neverosimil 6-0. Steliano Filip a fost eliminat în minutul 37, iar jucătorii de la FCSB au profitat și au înscris din toate pozițiile. A fost un rezultat istoric.

Recomandări
  • Florin Răducioiu, reacție nervoasă înaintea de Dinamo – FCSB
  • Oficialul lui Dinamo promite să dea un exemplu pozitiv

 

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și