Închide meniul

„Nu mai contactaţi direct jucătorii!” Scandal în Liga 1! Revelaţia FC Voluntari a ieşit la atac: „Nu poate face obiectul unui transfer la Dinamo!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 8 ianuarie 2022, 20:22

„Nu mai contactaţi direct jucătorii! Scandal în Liga 1! Revelaţia FC Voluntari a ieşit la atac: „Nu poate face obiectul unui transfer la Dinamo!

FC Voluntari a ieşit la atac

Profimedia

Revelaţia FC Voluntari a ieşit la atac

Deranjată de cele întâmplate, revelaţia Ligii 1 a emis un cominicat de presă în care le cere cluburilor din Liga 1 să nu mai ia legătura direct cu jucătorii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„COMUNICAT DE PRESĂ

Ca urmare a ultimelor informații apărute în presă, dorim să facem următoarele precizări:

Citește și:

Lovitura iernii în Liga 1! Giedrius Arlauskis va semna cu FC Voluntari

FC Voluntari a dat lovitura iernii pe piaţa transferurilor. Ilfovenii sunt pe locul 3 în campionat după primele 21 de etape disputate din sezonul regulat şi forţează calificarea în play-off. Astfel, l-au convins pe Giedrius Arlauskis să semneze.

Giedrius Arlauskis a ajuns deja în Antalya şi a mers în cantonamentul lui FC Voluntari, sub comanda lui Liviu Ciobotariu. Ilfovenii nu vor să rateze prezenţa în playz-off în acest sezon, după ce până acum s-au bătut doar pentru evitarea retrogradării. Liber de contract după despărțirea de campioana CFR Cluj, nemaifiind dorit acolo de Dan Petrescu, Arlauskis a ajuns astăzi în Turcia.

Reclamă

Nu a vrut să spună prea multe, semn că încă nu a parafat înţelegerea cu echipa ilfoveană. „Da, da! Atât am de zis. Ne vedem pe teren. Nu am nimic de spus, am venit să mă antrenez”, a spus Arlauskis, conform gsp.ro.

Giedrius Arlauskis a făcut senzaţie la toate echipele din Liga 1 la care a evoluat până acum. Are şase titluri de campion câştigate cu 3 echipe diferite. 4 cu CFR Cluj și câte unul cu Unirea Urziceni și FCSB. Nu este prima mutare importantă a echipei lui Liviu Ciobotariu din această iarnă. La FC Voluntari a ajuns, împrumut, şi Muhamed Tehe Olawale, un atacant în vârstă de 22 de ani. Acesta va sta la echipa din Ilfov până în vara lui 2023. Fotbalistul ivorian aparține de Parma, care l-a cumpărat în ianuarie 2020.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj Vezi toate știrile
Citește și