Închide meniul

„Nu mai contactaţi direct jucătorii!” Scandal în Liga 1! Revelaţia FC Voluntari a ieşit la atac: „Nu poate face obiectul unui transfer la Dinamo!”

Dragoș Vasile Publicat: 8 ianuarie 2022, 20:22

Reclamă
„Nu mai contactaţi direct jucătorii! Scandal în Liga 1! Revelaţia FC Voluntari a ieşit la atac: „Nu poate face obiectul unui transfer la Dinamo!

FC Voluntari a ieşit la atac

Profimedia

Revelaţia FC Voluntari a ieşit la atac

Deranjată de cele întâmplate, revelaţia Ligii 1 a emis un cominicat de presă în care le cere cluburilor din Liga 1 să nu mai ia legătura direct cu jucătorii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„COMUNICAT DE PRESĂ

Ca urmare a ultimelor informații apărute în presă, dorim să facem următoarele precizări:

  • 1. Ricardo Jose Veiga Varzim Miranda a semnat prelungirea contractului cu FC Voluntari. Ricardinho este jucatorul echipei noastre pana la data de 30 iunie 2024 !
    Prin urmare nu poate face obiectul unui transfer la Dinamo București sau la un alt club!
  • 2. Marcelo Lopes si Ricardinho nu se afla cu echipa in pregătire din cauza unor probleme familiale. Ei au fost învoiți și se vor alătura formației noastre în urmatoarele zile, în cantonamentul din Antalya !
  • 3. Rugăm cluburile interesate de jucătorii echipei FC Voluntari să contacteze mai întâi reprezentanții clubului și NU direct jucatorii ! Așa este normal și profesionist !”, se arată în comunicatul emis de Bogdan Bălănescu, directorul general al ilfovenilor.

Lovitura iernii în Liga 1! Giedrius Arlauskis va semna cu FC Voluntari

FC Voluntari a dat lovitura iernii pe piaţa transferurilor. Ilfovenii sunt pe locul 3 în campionat după primele 21 de etape disputate din sezonul regulat şi forţează calificarea în play-off. Astfel, l-au convins pe Giedrius Arlauskis să semneze.

Giedrius Arlauskis a ajuns deja în Antalya şi a mers în cantonamentul lui FC Voluntari, sub comanda lui Liviu Ciobotariu. Ilfovenii nu vor să rateze prezenţa în playz-off în acest sezon, după ce până acum s-au bătut doar pentru evitarea retrogradării. Liber de contract după despărțirea de campioana CFR Cluj, nemaifiind dorit acolo de Dan Petrescu, Arlauskis a ajuns astăzi în Turcia.

Reclamă
Reclamă

Nu a vrut să spună prea multe, semn că încă nu a parafat înţelegerea cu echipa ilfoveană. „Da, da! Atât am de zis. Ne vedem pe teren. Nu am nimic de spus, am venit să mă antrenez”, a spus Arlauskis, conform gsp.ro.

Giedrius Arlauskis a făcut senzaţie la toate echipele din Liga 1 la care a evoluat până acum. Are şase titluri de campion câştigate cu 3 echipe diferite. 4 cu CFR Cluj și câte unul cu Unirea Urziceni și FCSB. Nu este prima mutare importantă a echipei lui Liviu Ciobotariu din această iarnă. La FC Voluntari a ajuns, împrumut, şi Muhamed Tehe Olawale, un atacant în vârstă de 22 de ani. Acesta va sta la echipa din Ilfov până în vara lui 2023. Fotbalistul ivorian aparține de Parma, care l-a cumpărat în ianuarie 2020.

Reclamă
Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:04 28 sept.

„Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru

23:55

VIDEOEstoril – Sporting 0-3.Victorii pe linie pentru campioana en-titre. Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

23:42

EXCLUSIVDetalii din interiorul familiei despre viitorul lui Edi Iordănescu: „Înclin să cred că acolo va merge să antreneze”

23:40

Dennis Politic nu s-a ferit de cuvinte după Dinamo – FC Botoşani 2-2: „Golurile au venit pe greşeli personale!” Ce a spus Kopic

23:10

VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY

22:45

Dinamo – Botoşani 2-2. Echipa lui Kopic a ratat dramatic victoria, după ce a condus cu 2-0

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea 6 Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria
Citește și