Închide meniul
NEWS ALERT

”Nu mai poate să fie fotbalist!” Gigi Becali l-a distrus pe Florinel Coman: ”Crezi că o să mai joace? Mintea ta vrea, dar trupul tău nu poate!”

Dragoș Vasile Publicat: 4 martie 2022, 11:39

”Nu mai poate să fie fotbalist!” Gigi Becali l-a distrus pe Florinel Coman: ”Crezi că o să mai joace? Mintea ta vrea, dar trupul tău nu poate!”

Florinel Coman a suferit o ruptură musculară în Dunajska Streda - FCSB 0-1

Florinel Coman, în timpul unui meci pentru FCSB / GEORGE FILIP / MEDIAFAX FOTO

  • Gigi Becali l-a distrus pe Florinel Coman
  • De ce s-a enervat patronul FCSB pe ”perla” sa

Gigi Becali l-a distrus pe Florinel Coman

”Dacă eu nu mă duc la echipă, ce să faci? A zis MM că rezolvă el, am văzut. Când am spus să bată Tavi, bate Tavi. Îți dai seama cine e Coman? E cel mai mare fotbalist. Bate el, ia mingea, dă pasă la portar. Ce să faci? Nici nu vreau să mă duc să fac, să țip, să urlu. Îmi ajunge cât am țipatCrezi că o să mai joace Coman?

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenează-te dacă vrei să joci. Eu nu mai am baza deloc în Coman, nu mai cred în el că poate să fie fotbalist. El fotbal știe, că nu îl uiți, numai că mintea pe care o ai despre fotbal trebuie să facă o colaborare cu timpul. Dacă mintea ta vrea ceva, iar trupul tău nu poate, intervine neîncrederea”, a declarat Gigi Becali, la ProX.

Gigi Becali l-a făcut praf pe Andrei Vlad după gafa din eșecul cu FC Argeș

Gigi Becali l-a făcut praf pe Andrei Vlad, autorul unei gafe incredibile în eșecul cu FC Argeș, scor 0-1. Patronul FCSB a încercat să îl vândă la Universitatea Craiova chiar în timpul meciului de la Pitești.

Reclamă

”Eu iau lucrurile în ansamblu, ceilalți normal să ia rezultatul. Am jucat fără cinci titulari și s-a jucat numai la o poartă. Nu ai cum să câștigi niciodată meciul așa. Vlad și-a băgat mingea în poartă, situații de cascadorii râsului. Câștigam dacă nu făcea gafa aia. N-am ce să-i mai fac, nu mai apăra. Faceți ce vreți cu echipa națională, ne-a distrus. Îmi e milă de el, dar nu pot să mă distrug singur. Am dat telefon aseară, după gol, lui Rotaru. Dar nu mai vrea să-l ia.

Din Europa el ne-a scos, campionatul anul trecut s-a evaporat. Cum să faci așa ceva? Greșeala e omenească… dacă greșești o dată, se întâmplă. M-am luat după oamenii mei, că e cel mai bun, dar el nu mai apără. Nu avem ce face! Nu știu cât contract are, cât nu are. Nu mai apără el, nu se poate așa ceva!”, a răbufnit Gigi Becali, la ProX.

Reclamă
Citește și:

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat