Închide meniul

„Nu mai puteam să mă mişc, m-am speriat”. Probleme medicale pentru Dan Petrescu. Antrenorul CFR-ului va face mai multe analize

Gabriel Zamfirescu Publicat: 24 octombrie 2021, 18:33

„Nu mai puteam să mă mişc, m-am speriat. Probleme medicale pentru Dan Petrescu. Antrenorul CFR-ului va face mai multe analize

Dan Petrescu este antrenorul lui CFR Cluj

Dan Petrescu este antrenorul lui CFR Cluj / Hepta

  • Probleme medicale pentru Dan Petrescu
  • Antrenorul CFR-ului va face mai multe analize

Campioana nu merge deloc bine în Conference League. CFR Cluj – AZ Alkmaar s-a terminat 0-1, iar aceasta nu a fost singura problemă a ardelenilor. Dan Petrescu a avut probleme medicale în disputa cu olandezii. Chiar antrenorul a fost cel care a spus totul, înainte de CFR Cluj – Sepsi, de luni seara, de la ora 20-30.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Probleme medicale pentru Dan Petrescu

Dan Petrescu a simțit brusc o durere în zona mâinii și a avut probleme de mobilitate. Antrenorul a fost ajutat de către medicul echipei, pe banca de rezerve, chiar în timpul meciului cu olandezii. Medicii i-au recomandat lui Dan Petrescu să efectueze investigații medicale pentru a depista problema.

„M-am accidentat la meciul cu Alkmaar. Din păcate, n-am timp acum să fac investigații. Dar în pauză care va veni… chiar m-a sunat un doctor, prieten al meu, și mi-a zis că ar fi bine să fac niște investigații.

Reclamă
Citește și:

Dan Petrescu va face mai mai multe analize

Sper ca până la pauza competițională să nu mai am probleme. A fost prima oară când mi s-a întâmplat așa ceva pe bancă. Pur și simplu mă durea mâna și nu mai puteam să mă mișc. M-am speriat puțin, recunosc”, a spus Dan Petrescu, în cadrul unei conferințe de presă.

Dacă în Conference League CFR Cluj e ultima în clasament după 3 meciuri, cu un singur punct, în Liga 1 campioana e lider cu 5 puncte avans faţă de locul secund ocupat de Craiova lui Laurenţiu Reghecampf. Are însă şi un meci mai puţin disputat faţă de olteni. CFR Cluj – Sepsi se joacă luni seara, de la ora 20.30. Vicecampioana FCSB nu joacă în această etapă, după ce i s-a amânat meciul cu Farul, din deplasare, datorită focarului de COVID de la echipă.

Reclamă

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:32 VIDEOBernadette Szocs – Mariam Alhodaby 4-0 a fost în AntenaPLAY. Bernie a debutat cu dreptul la Cupa Mondială Macao 2024 8:56 Gigi Becali a vrut să îl scoată de pe teren, dar s-a răzgândit în ultimul moment: „Merită respect!”. A lansat un avertisment 8:30 Florinel Coman l-a descris în două cuvinte pe Elias Charalambous. Mesaj cu trimitere directă la Gigi Becali 8:24 Gigi Becali dă două lovituri pe piața transferurilor cu petrodolarii de pe Florinel Coman: „Cu 5 milioane poți să-i iei!” 0:07 Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj! Revenire de senzaţie a „Bursucului” în Liga 1. Detaliile contractului 0:02 ”E vreo șansă să rămâi la FCSB?” Florinel Coman a dat răspunsul, după ce a dus echipa lui Gigi Becali la 13 puncte de locul 2! 14
apr.
23:47
Gigi Becali, anunţ uluitor! Cum vrea să celebreze câştigarea campionatului: „Dacă reuşim asta, vin şi la meci”
14
apr.
23:46
Gigi Becali a dezvăluit ce i-a transmis lui Dan Şucu, după ce Rapid a ieşit din lupta la titlu: „Păi noi suntem idioţi?”
14
apr.
23:29
Incidente în tribune şi pe teren la derby-ul CFR Cluj – FCSB! Jandarmeria a intervenit! Ce s-a întâmplat
14
apr.
23:21
Gigi Becali, anunţ după victoria FCSB-ului contra lui CFR Cluj: „Am luat atacant”! A spus cât va investi pentru Liga Campionilor!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj! Revenire de senzaţie a "bursucului" în Liga 1. Detaliile contractului
Liga 1 • 0:07
Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj! Revenire de senzaţie a „Bursucului” în Liga 1. Detaliile contractului
Incidente în tribune şi pe teren la derby-ul CFR Cluj - FCSB! Jandarmeria a intervenit! Ce s-a întâmplat
Liga 1 • 14 apr., 23:29
Incidente în tribune şi pe teren la derby-ul CFR Cluj – FCSB! Jandarmeria a intervenit! Ce s-a întâmplat
Gigi Becali, anunţ după victoria FCSB-ului contra lui CFR Cluj: "Am luat atacant"! A spus cât va investi pentru Liga Campionilor!
Liga 1 • 14 apr., 23:21
Gigi Becali, anunţ după victoria FCSB-ului contra lui CFR Cluj: „Am luat atacant”! A spus cât va investi pentru Liga Campionilor!
CFR Cluj - FCSB 0-1. Echipa lui Gigi Becali, victorii pe bandă rulantă în play-off!
Liga 1 • 14 apr., 23:00
CFR Cluj – FCSB 0-1. Echipa lui Gigi Becali, victorii pe bandă rulantă în play-off! Etapa viitoare poate fi matematic campioană!
"Se implică Dan Petrescu?" Francisc Dican a dat răspunsul pe loc.
Liga 1 • 13 apr., 23:03
„Se implică Dan Petrescu?” Francisc Dican a dat răspunsul pe loc. Dezvăluirea interimarului de la CFR Cluj