Închide meniul

CFR Cluj – AZ Alkmaar 0-1 | Momente de panică. Dan Petrescu nu și-a mai simțit mâna în timpul meciului: “Era amorțită total! Bine că a fost doctorul acolo!“ Ce a spus despre plecarea de la campioană

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 octombrie 2021, 0:32

CFR Cluj – AZ Alkmaar 0-1 | Momente de panică. Dan Petrescu nu și-a mai simțit mâna în timpul meciului: “Era amorțită total! Bine că a fost doctorul acolo!“ Ce a spus despre plecarea de la campioană

Dan Petrescu are mari probleme. CFR Cluj, învinsă de FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Probleme medicale pentru Dan Petrescu în timpul partidei cu AZ Alkmaar. În timpul partidei, Dan Petrescu nu și-a mai simțit mâna și a avut nevoie de intervenția medicului echipei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu nu și-a mai simțit mâna în timpul meciului

“Mi s-a blocat mâna! Nu am înțeles de ce. De la stres poate… Era amorțită total. Mi s-a blocat. Bine că a fost doctorul acolo. I-am spus să vină”, a fost dezvăluirea șocantă a lui Dan Petrescu după CFR Cluj – AZ Alkmaar 0-1.

Dan Petrescu, reacție fermă când a fost întrebat despre plecarea de la CFR Cluj

Dan Petrescu a fost întrebat și despre posibila plecare de la CFR Cluj. Antrenorul campioanei a spus că are planuri mari pe banca celor de la CFR Cluj.

Am venit de o lună jumate, v-am zis, ce vreți să fac. Sunt antrenorul CFR-ului, am semnat un contract pe trei ani, victorii, înfrângeri sunt aici și voi încerca să aduc echipa cât mai sus„, a mai spus Dan Petrescu la sport.ro.

Dan Petrescu a fost reconfirmat de Neluțu Varga

Dan Petrescu a fost reconfirmat și de patronul Neluțu Varga, care a spus că nu se pune problema ca antrenorul să fie demis.

Reclamă

Finanțatorul liderului din Liga 1 l-a reconfirmat în funcție pe Dan Petrescu și anunță jocuri de culise. Consideră că foștii angajați încearcă să inflameze spiritele în Gruia. „Le e ciudă că nu mai sunt aici, unde aveau o viață bună”, a spus conducătorul lui CFR.

Să fie clar, nici nu se pune problema despărțirii de Dan (n.r. Petrescu). De-abia s-a întors în club, cum să faci performanță în câteva săptămâni? Sunt doar „șopârle” aruncate deliberat în presă de cei care au plecat de aici și bagă tot felul de influențe prin prieteni ziariști. Le e ciudă că nu mai sunt la CFR, unde au avut o viață bună.

Am mare încredere că vom merge în primăvară europeană. Nu mai sperăm la locul întâi, dar poziția a doua e accesibilă. Sunt convins că băieții vor avea atitudinea necesară pentru a această calificare„, a declarat Neluțu Varga pentru playsport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
Vezi toate știrile
Citește și