Închide meniul

„Nu rezistă tentației”. Gigi Becali, subiect de glume după ce l-a criticat pe Edi Iordănescu. „Probabil se pregătește pentru echipa națională!”. Avertisment pentru antrenorul lui FCSB

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 noiembrie 2021, 10:09

„Nu rezistă tentației. Gigi Becali, subiect de glume după ce l-a criticat pe Edi Iordănescu. „Probabil se pregătește pentru echipa națională!. Avertisment pentru antrenorul lui FCSB

Gigi Becali a ajuns subiect de glume după ce l-a "atacat" pe Edi Iordănescu

Hepta

  • Gigi Becali, hotărât să comande din nou la FCSB
  • Avertismentul primit de Edi Iordănescu după „atacul” patronului

Ioan Ovidiu Sabău este sigur că Gigi Becali este imposibil de ținut în frâu. Nici măcar Edi Iordănescu nu poate să îl determine pe finanțator să își schimbe obiceiul de a da ordine chiar și de ordin tactic. Sabău a glumit și anunță că Becali se pregătește pentru a-l înlocuit pe Mirel Rădoi în funcția de selecționer al naționalei României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioan Ovidiu Sabău, reacție surprinzătoare la adresa lui Gigi Becali

Dacă ieşi în public şi spus aşa ceva e clar că nu sunt acele discuţii despre care spunea Edi, că discută problemele şi luni sau marţi închide telefonul, apoi analizează după meci, dar el ia deciziile. Se pare că el (n. red – Gigi Becali) nu rezistă acestei tentaţii. Bine, era de aşteptat. Sigur, astfel de discursuri au mai fost şi cu ceilalţi antrenori. Sigur, la alţii a fost mai clar.

E greu să te schimbi şi să gândeşti diferit, încerci să găseşti scuze în loc să zici că echipa câştigă. Sigur, nu a câştigat cu Voluntari, o echipă OK, cu jucători de calitate, nu e o echipă uşor de bătut. Noi ne dăm cu părerea, mai glumim, probabil se pregăteşte pentru naţională„, a declarat Ioan Ovidiu Sabău pentru looksport.ro.

Reclamă

Edi Iordănescu a și fost avertizat de fostul antrenor al Rapidului. Riscă să își piardă autoritatea din vestiar dacă va accepta ca Gigi Becali să intervină în alcătuirea echipei.

Citește și:

Edi are personalitate, un nume, a câştigat un campionat şi are un cuvânt de spus în fotbalul nostru. Poţi să ceri să fii respectat, sunt nişte clauze în contract. Acele clauze le discuţi, rediscuţi, se ajunge la o înţelegere dacă nu funcţionează. Edi are experienţă în acest sens, se mai consultă, are un tată cu multă experienţă şi se mai sfătuieşte. Ce echipă în afară de CFR joacă bine la noi în campionat? Poate că sunt nemulţumiri, Becali vrea să joace anumiţi jucători…

Reclamă

Nu ştii ce e acolo, ce discuţii sunt! Aceste mici discuţii, conflicte, nemulţumiri de multe ori se ţin acolo, în interior. Nu ai cum, îţi pierzi din autoritate. Nu mai ştii dacă tu faci echipa. Dacă eu sunt rezervă, m-a scos Edi sau patronul? Atunci, ca antrenor, pierzi uşor-uşor, cu toate că vrei o anumită intensitate şi un anumit sistem. Dacă nu mai ai autoritate, jucătorii nu mai sunt receptivi„, a mai spus Sabău.

Gigi Becali vrea să preia comanda la FCSB

Becali vrea să fie din nou cel care comandă la FCSB, dar nu se poate băga peste antrenorul său. Gigi Becali trebuie să plătească o avere dacă se gândește să scape de Edi Iordănescu până la vară. 500.000 de euro este clauza de reziliere a tehnicianului la FCSB.

Nu se poate la mine să vină unul să ia bani și să comande el și să-și asume. Se poate doar până în vară. De la vară se face cum vreau eu, cine dă bani comandă.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă la fotbal trebuie să dau eu bani și altul să comande, nu vreau! Nu mă interesează să dau bani și să nu pot să comand. Nu mai fac activitatea astea. Dacă dau bani, eu comand. Nu vreau să fiu marele idiot și să dau eu bani și să comande altul. Dacă mă bag, sunt criticat.

Pentru ce să faci? Tu să dai milioane de euro și altul să comande? Unde ai mai văzut așa ceva. Voi sunteți nebuni! Eu m-am luat după voi și am devenit și eu nebun. Am zis că poate aveți dreptate. Dar voi sunteți nebuni. Dacă nu iei campionatul, nu mai iei 20.000 pe euro lună. Ai 5.000 de euro”, a spus Gigi Becali la PRO X.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
"Merită Ianis Hagi să fie la EURO?" Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Echipa naţională • 16:22
„Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu