Închide meniul

„Reghe e pa! Nu mai are nicio şansă!” Gigi Becali, ferm convins că lupta la titlu e o afacere în doi: „Toată lumea știe că doar noi și CFR ne mai luptăm!”

Dragoș Vasile Publicat: 8 decembrie 2021, 11:04

„Reghe e pa! Nu mai are nicio şansă! Gigi Becali, ferm convins că lupta la titlu e o afacere în doi: „Toată lumea știe că doar noi și CFR ne mai luptăm!

Gigi Becali îl vrea pe Tavi Popescu titular la echipa națională

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

  • Gigi Becali, ferm convins că lupta la titlu rămâne o afacere în doi
  • Ce spune patronul FCSB despre Laurenţiu Reghecampf

Gigi Becali, ferm convins că lupta la titlu rămâne o afacere în doi

Patronul FCSB este sigur că Universitatea Craiova nu mai are nicio şansă la titlu. Oltenii sunt la 19 puncte distanţă de CFR Cluj, în timp ce FCSB este la 8 puncte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Hai să fim serioși. Toată lumea știe că doar noi și CFR Cluj ne mai luptăm la campionat. Ce Craiova lui Rotaru? Nu ați văzut unde se află? Păi câștigă cineva la el în țară un campionat cu atâtea înfrângeri câte are Craiova până acum?

Voi nu ați văzut că ei sunt la 19 puncte de CFR și la 11 de noi? Ce vreți să mai facă? Să zică mersi că au luat un punct și la Botoșani. Croitoru ăla avea dreptate să se plângă după meci. Dar nu știu ce e cu Reghe! Eu îl cunosc, iar el nu a venit în România să stea la distanța asta de CFR și de noi. Însă, cu tot respectul pentru el, nu mai are, tată, nicio șansă la campionat.

Reclamă

E pa, iar mie nu îmi vine să cred că au ajuns așa cu Reghe acolo. Însă pe mine nu trebuie să mă intereseze ce este la alții. Am vorbit de ei că m-ai întrebat de lupta la titlu, altfel nu mă băgam eu să vorbesc de Craiova și de Reghe”, a declarat Gigi Becali pentru prosport.ro.

Citește și:

Gigi Becali, prima reacție după ce Ianis Stoica a „trădat-o” pe Anamaria Prodan

Ianis Stoica, noua senzație de la FCSB, a renunțat la Anamaria Prodan și a semnat cu firma de impresariat a verilor lui Gigi Becali, cunoscuții Victor și Giovanni. Patronul roș-albaștrilor a reacționat după mutarea făcută de puștiul de 19 ani.

Reclamă

„Nu vreau să fiu implicat în povestea asta de nimeni. Habar am cu cine avea semnat contract acest băiat. Eu sunt impresar să mă intereseze treaba asta? Nu am vorbit de nimeni și nu mă interesează cu cine a reziliat. Dacă s-a dus și a semnat cu firma lui Giovanni și Victor care este problema?

Băiatul a semnat cu cine a vrut el. Vorbiți cu el sau cu tatăl lui. Eu nu am nicio treabă. Pe mine mă interesează doar ca Ianis Stoica să joace bine la FCSB, să dea goluri, să câștigăm trofee, iar apoi să plece peste câțiva ani pe bani mulți în străinătate”, a spus Gigi Becali, potrivit prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu va fi invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE, de la 10:30. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula 8:20 Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui” 6:56 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 6:10 VIDEOLily Zhang – Eliza Samara 2-3! Românca s-a calificat spectaculos în optimile WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu!
Diverse • 27 mart., 11:36
FOTO
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu! Lovitură imensă pentru fostul afacerist, după ce Gigi Becali l-a refuzat
Ce a putut spune Bebeto când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Diverse • 27 mart., 9:02
FOTO
Ce a putut spune Bebeto, fiul lui Laurenţiu Reghecampf şi al Anamariei Prodan, când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său