Închide meniul

„Nu va fi deloc simplu!” Marius Lăcătuș, mesaj categoric după ce CSA Steaua a ajuns în Liga 2. „Important e să joace pe Ghencea”

Alexandru Ivan Publicat: 31 mai 2021, 20:18

„Nu va fi deloc simplu! Marius Lăcătuș, mesaj categoric după ce CSA Steaua a ajuns în Liga 2. „Important e să joace pe Ghencea

Marius Lăcătuş a avut o reacţie vehementă după ce Gigi Becali a anunţat că Rotariu va pleca de la FCSB în iarnă

Profimedia

  • CSA Steaua a promovat în Liga 2
  • Mesajul lui Marius Lăcătuș

Marius Lăcătuș, după promovarea Stelei în Liga 2. „Militarii” au câștigat cu 4-1 la general barajul cu CS Afumați, însă au primit o veste grea imediat după meci. CSA Steaua nu are drept de promovare, fiind un club sportiv de drept public.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Lăcătuș, după promovarea Stelei în Liga 2

Marius Lăcătuș i-a sfătuit pe jucătorii lui Oprița să se gândească doar la fotbal și să lase birocrația deoparte. Legenda roș-albaștrilor prevede un sezon greu pentru CSA Steaua în Liga 2.

Habar n-am cum e cu dreptul de promovare al Stelei, important e să joace pe Ghencea, să își facă un lot competitiv. În mod cert, rezultatele vor fi bune, dar nimeni n-are obiectiv principal promovarea din primul an, deși ar fi extraordinar.

Reclamă

Tot ce este posibil în liga a doua, depinde de foarte multe lucruri, de ce se va întâmpla la Universitatea Cluj, la Petrolul, la Timișoara. Nu va fi deloc simplu să promovezi, important pentru Steaua este să ajungă în play-off”, a declarat Marius Lăcătuș, potrivit Pro Sport.

Cel care a aruncat bomba după meciul de la Afumați a fost Adrian Bumbescu. Potrivit spuselor sale, CSA Steaua n-are drept de promovare în Liga 1 în următorii 2 ani!

Reclamă

CSA Steaua a promovat în Liga 2

În prima repriză din returul de la Afumați, George Călinţaru a deschis scorul rapid, în minutul 3, iar Adrian Popa a restabilit egalitatea. Rezultatul final a fost stabilit de Emilian Pacionel, care a marcat din penalty, în minutul 90.

În minutul 77, de la CS Afumaţi a fost eliminat Stîngă. Tot duminică, Dacia Unirea Brăila a promovat în al doilea eşalon învingând cu 1-0 Oţelul Galaţi, în manşa secundă a barajului, după ce în tur scorul a fost 1-1.

Anterior, au câştigat barajul pentru Liga 2 echipele Corona Braşov, Viitorul Şelimbăr şi Unirea Dej.

Reclamă 4 / 0/3

 

 

 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cum a putut să fie numită CSA Steaua într-un comunicat al FRF
Liga 2 • 27 mart., 18:20
Cum a putut să fie numită CSA Steaua într-un comunicat al FRF! Fanii din Ghencea s-au revoltat imediat: „Își bat joc!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat
Investiţie uriaşă la CSA Steaua, de peste 40 de milioane de euro!
Liga 2 • 25 mart., 22:00
Investiţie uriaşă la CSA Steaua, de peste 40 de milioane de euro! Proiectul lansat de „militari”
Daniel Opriţa mizează pe FCSB în lupta la titlu
Fotbal • 23 mart., 19:26
Daniel Opriţa mizează pe FCSB în lupta la titlu: „Sunt şanse mari să ia campionatul! Va fi greu să îi mai prindă cineva!”
Emeric Ienei împlineşte 87 de ani
Fotbal • 22 mart., 10:41
FOTO
Emeric Ienei împlineşte 87 de ani! Ce mesaje a primit legenda roş-albaştrilor de la CSA Steaua şi FCSB