Închide meniul

"Nu va fi uşor cu FCSB!" Avertismentul lui Bergodi înaintea derby-ului şi planul pentru finalul de sezon: "Va fi ca un vis pentru mine"

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 iulie 2020, 11:39 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:35

"Nu va fi uşor cu FCSB!" Avertismentul lui Bergodi înaintea derby-ului şi planul pentru finalul de sezon: "Va fi ca un vis pentru mine"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Cristiano Bergodi

  • Craiova - FCSB este derby-ul etapei
  • Oltenii, palmares dezastruos în faţa rivalilor
  • Craiova e pe primul loc, cu 4 etape înainte de final

Bergodi visează la un succes istorie în faţa celor de la FCSB. În ultimele 20 de meciuri, Craiova a câştigat o singură dată împotriva celor de la FCSB. Visul cel mare al lui Bergodi rămâne titlul. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Este un meci foarte important în acest moment al sezonului. Va fi greu, mai ales că FCSB este o echipă foarte bună. Doresc să câştigăm tot până la finalul campionatului. Dacă ajungem la ultimul meci să jucăm cu titlul pe masă, va fi ca un vis pentru mine. Sigur că ne-am dori să fie uşor cu FCSB, dar sigur nu va fi aşa. Jucătorii s-au pregătit bine fizic şi tactic, sper să fie pregătiţi şi mental", a declarat Cristiano Bergodi.

Andrei Ivan ratează derby-ul cu FCSB

Internaţionalul român a resimţit dureri şi nu a mai putut continua. Medicii echipei l-au anunţat că nu va putea juca în duelul Universitatea Craiova – FCSB, care va fi duminică, de la ora 21:00, în format LIVE TEXT pe antenasport.ro.

Reclamă

Atacantul de 23 de ani este titular de drept şi de la venirea lui Cristiano Bergodi. Chiar dacă a înscris numai 2 goluri în 23 de apariţii, Andrei Ivan este piesă de bază a alb-albaştrilor. Din 2014 nu a mai marcat în poarta lui FCSB.

Antrenorul Universităţii a avut şi motive de bucurie la şedinţa de pregătire. Mihai Bălaşa s-a antrenat normal şi poate fi titularizat cu FCSB. Din cauza problemelor medicale, fostul fundaş al vicecampionei a rămas pe bancă etapa trecută, cu Gaz Metan Mediaş.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:50 LIVE VIDEOEliza Samara – Wang Yidi (ACUM, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile